eugen ciobanu Postat Iunie 15, 2020 Partajează Postat Iunie 15, 2020 (editat) Trebuiesc actionate 2 ventuze si alte 2 la interval de 3-4s. Greutatea pe care o ridica este neglijabila, iar materialul este film (folie) plastic. Am incercat cu un ejector, dar consumul de aer este f mare, si nici rezultatul nu-i satisfacator.... doar daca renunt la filtrul de pe aspiratie, atunci forta de suctiune creste. In plus, costurile cu compresorul maricel (care fct non-stop) si curentul consumat, fac aplicatia neviabila. Ar trebui sa folosesc o pompa, un rezervor, presostat.... Nu am mai lucrat pana acum cu asa ceva... si nu stiu de unde sa le incep. Daca cineva are experienta si crede /poate sa ma ajute (contracost) poate suna la 0745 080441. Multumesc Editat Iunie 23, 2020 de validae Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 15, 2020 Partajează Postat Iunie 15, 2020 Daca ventuzele sunt mai maricele, ma duce gindul la o instalatie de muls casnica de la care sa iei pompa si rezervorul. Daca sunt mai micute poti incerca cu un compresor de frigider daca ii recirculi uleiul. Link spre comentariu
Faker Postat Iunie 15, 2020 Partajează Postat Iunie 15, 2020 O pompa cu vacuum de la instalatia de inchidere centralizata a unor modele mai vechi, gen Audi a3 2000-2003, vw vento, golf3, mercedes ochios. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Incearca cu aspirator, dar iti trebuie model care are racire pe motor ca daca nu il arzi repede , pui furtune mai groase . Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 O pompa de stație de aer cald sau de acvariu pusa invers nu merge? Dacă sint mici ventuzele ar trebui sa meargă. Conteaza și cit de rapida vrei sa fie acționarea. Link spre comentariu
eugen ciobanu Postat Iunie 23, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2020 E vina mea ca nu am specificat de la bun inceput. Instalatia asta trebuie sa mearga si 2 schimburi pe zi. Prin urmare.... nu pot folosi improvizatii. Clar ca toate componentele trebuiesc sa fie industriale. Si preferabil ( sa evit in viitor orice interventie) am sa le dimensionez cu +... Pt mine ( nu am mai lucrat in vacuum) era neclar principiul de fct. Intre timp am aflat. Pt ca suctiunea trebuie sa fie instanta, am nevoie de un rezervor din care sa trag cat e nevoie. Pe intyrare/ iesire se monteaza un cate un electro -ventil. In plus pe aspiratie mai vine un presostat. As avea nevoie de: O butelie de la compresor 50-75l presostat cu reglaj -1....5 bar 3 electroventile cu bobina la 220v, preferabil iesire/ intrare 6mm - de genul celor folosite in instalatiile frig (camere frigorifice) Sper ca nu-i off topic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum