doru3160 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Aici intervine selectia naturala. De asta ii vezi angajati prin Altex sau mai stiu eu prin ce alte magazine, cu diplome de ingineri.O hartie e buna, daca vine la pachet si cu dotari intelectuale. Acum 3 minute, viobio a spus: nu are valoare pentru că cel care o deține..... nu este în stare de nimic. Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Acum 16 ore, BRANCA a spus: In Severin circula o vorba:"La Herculane te duci turist si te intorci jurist"...Era o sectie cu profilul asta acolo.Banui ca despre astia e vorba in articol.Se auzea ca multi politai "luau" diploma de jurist Aia faceau cursuri intr-un birt. Si nu ca birtul era inchis la anumite ore si folosit ca sala de curs. Nu! era deschis si chelnarita le ducea cafele si halbe studentilor. Am vazut cu ochii mei si pot depune marturie sub juramint in fata oricarei instante. Campusul universitar era in fostul service Dacia, pe dreapta cum mergi de la gara spre centru... Unu' Stolojescu, care a predat acolo, a ajuns seful politiei la Caras-Severin. Acum e mare pe la Bucuresti. Am un vecin care are diploma de jurist de acolo. Dupa ce a luat diploma s-a angajat la o firma care distribuie medicamente catre farmacii. Merge prin farmacii si ia comenzi; e sef... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Acum 1 oră, d2134 a spus: Merge prin farmacii si ia comenzi; e sef... E salesman...asa le place sa se recomande. Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 (editat) Acum 19 minute, doru3160 a spus: E salesman...asa le place sa se recomande. Noo! Salesmani sunt aia care merg cu duba si impart medicamente prin farmacii. El e "regional sales manager" merge cu un sedan; om cu pregatire.. Editat Iunie 20, 2020 de d2134 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 (editat) Vezi ce inseamna sa ai o hartie? Cunosc flacai care au terminat medicina si lucreaza in distributie produse farmaceutice. Gasesc ca e mai bine decat sa omoare pacientii cu retete aiurea, pe de o parte, iar pe de alta parte, inseamna ca sistemul i-a ejectat, nu au putut profesa ca medici. Cum spuneam, selectia naturala. Editat Iunie 20, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Acum 38 minute, doru3160 a spus: inseamna ca sistemul i-a ejectat, nu au putut profesa ca medici. in traducere libera: nu au avut loc de dinozaurii comunisti care nu se dau dusi de pe locurile ocupate pina nu le termina copiii facultatea si le pot ceda scaunul! Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Acum 4 ore, d2134 a spus: Aia faceau cursuri intr-un birt. Si nu ca birtul era inchis la anumite ore si folosit ca sala de curs. Nu! era deschis si chelnarita le ducea cafele si halbe studentilor. Am vazut cu ochii mei si pot depune marturie sub juramint in fata oricarei instante. Cunoasteti mozaicul de pe peretele exterior al Universitatii de Vest (parca si ea implicata în schema respectiva)? Stiti cine e reprezentat acolo si mai ales, ce-si spun cei doi? - Unde sunt studentii nostri? - La "Groapa"! (Pe vremea mea, "Banateana".) Deci, nimic nou sub soare. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Fiecare traduce după cum îl duce capul. 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: in traducere libera: nu au avut loc de dinozaurii comunisti care nu se dau dusi de pe locurile ocupate pina nu le termina copiii facultatea si le pot ceda scaunul! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 draga, exact asa se traduce! altfel, nu se poate atita timp cit numarul locurilor scoase la concurs la rezidentiat este sensibil mai mic ca numarul absolventilor! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Da, bine, bine, cine sa va contrazică? Chiar nu vreau să-mi stric ziua. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 6 hours ago, Marele Savant said: in traducere libera: nu au avut loc de dinozaurii comunisti care nu se dau dusi de pe locurile ocupate pina nu le termina copiii facultatea si le pot ceda scaunul! Da si nu. Nu cred ca e un mister ca anumite "meserii" sunt vocatii. Adica te nasti sa fii ceea ce vei fi toata viata ta. Aud povesti (in fine, le vezi la TV, povestesc respectivii) cum ca sunt obligati sa lucreze ca taximetristi. Ei avand acasa diploma de medic neurolog atarnata-n cui. Pe bune?! Nu zic ca hoaste de medici nu ies la pensie decat pe targa in drum spre morga... insa nu pot accepta sa termini o facultate de medicina si sa vinzi tampoane sau aspirine. A, sa-ti faci o firma si sa devii importator, etc... asta e altceva. Dar nu sa fii vanzator cu norma la comision. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 (editat) Asa cum am spus mai sus, in fiecare an, numarul de locuri pentru rezidenti este mai mic (mai mic bine) decit al absolventilor din anul respectiv! dec, cu toata dragostea pentru meserie, nu pot avea toti acces la stetoscop! iar intre cei cu chemare si fiii sau nepotii sefului de sectie din spital, care credeti ca are prioritate? Acum 4 ore, doru3160 a spus: Da, bine, bine, cine sa va contrazică? Chiar nu vreau să-mi stric ziua. Google ar putea sa ma contrazica draga, nu te mai baga in seama aiurea! nu este nici un secret, este public si cunoscut de multi ani acest fapt! Editat Iunie 20, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 PCR-ul face inca legea in Romania. Dar si in alte tari. Ai dreptate cand invoci motivul asta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Acum 20 minute, Marele Savant a spus: nu te mai baga in seama aiurea! nu este nici un secret, este public si cunoscut de multi ani acest fapt! Nu stiu zau cine se baga in seama...nu te-am contrazis, si vad ca nici asa nu esti multumit.Ti-am zis ca azi nu am chef de contre, nici cu savanti nici cu altcineva. Sa fii iubit, si sa te creada cine vrea. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 sau cine are copii/nepoti in familie care au terminat medicina in ultimele doua decenii! ori cei care stiu sa foloseasca un motor de cautare! Acum 1 oră, doru3160 a spus: .Ti-am zis ca azi nu am chef de contre, nici cu savanti nici cu altcineva. contextul fiind care, tinind cont ca nu va citasem si nici nu replicasem la o postare de a dv.? Link spre comentariu
Postări Recomandate