Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hârtia...

Postări Recomandate

Foarte probabil a fost un document cu stocare de scurtă durată pe servere, mie îmi dă aceeaşi eroare şi folosesc Linux.

Dacă puteţi s-o arhivaţi şi să o trimiteţi pe mail aveţi adresa mea  (v a l i  [email protected]). O să o pun eu pe un site serios de găzduire.Nu există pauze între litere la adresa de mail, le-am pus doar împotriva boţilor de advertising...

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 22 minute, validae a spus:

Foarte probabil a fost un document cu stocare de scurtă durată pe servere, mie îmi dă aceeaşi eroare şi folosesc Linux.

Dacă puteţi s-o arhivaţi şi să o trimiteţi pe mail aveţi adresa mea  (v a l i  [email protected]). O să o pun eu pe un site serios de găzduire.Nu există pauze între litere la adresa de mail, le-am pus doar împotriva boţilor de advertising...

sa fie ceva legat de asta "or the person who shared it may not have permission to share it to this location."?

o pun pe mail, da mailul nu accepta 50M atas. o trimit prin wetransfer

Editat de xaxa
Link spre comentariu

Vasile Romanescu - "Istoria unei cărţi" vol. I  Zeţarulhttp://www.dropbox.com/s/lr1ly6eqa1yswrf/Vasile Romanescu Istoria unei carti vol. I Zetarul.PDF?dl=0
Cu o preacuvântare (asta cred că se doreşte a fi defapt prefaţă) de C. Rasidescu, director general al Societăţii "Cartea Românească"
Tiparul tot de "Cartea Românească" e făcut, probabil la sediu ăla de pe Bd. Regina Elizabeta/Cal. Victoriei, distrus de bombardamentele Americane din 4 Apr. 1944.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări