Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hârtia...

Postări Recomandate

Aia cu diagnoza e ca si masinile lui elon musk care se conduc singure.

Proiectul in sine e bun, de dorit dar mai e pana sa fie gata.

Una e sa fii vizionar sa pui bazele viitorului si alta e sa te dai papagal cand afirmi ca deja e gata, cand inca mai ai mult de lucru.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, Marele Savant a spus:

dictionarul limbii romane'',

Cind m-am apucat eu sa-l citesc, sa numea, dictionarul limbii romane. Acuma se numeste DEX, MDA, MDN, NODEX, DOOM.

Mai erau si atunci DLRLC, DLRM, sau dictionare enciclopedice.

Acum 13 ore, Marele Savant a spus:

ca toti cei care au citit doar 2 carti in toata viata lor!

Cum o mai pui, ca sa cauti gilceava. Domnul meu, e la mintea cocosului ca cele doua lucrari erau in plus (nu ma apuc acum sa fac semantica frazei), fața de lecturile obisnuite, acumulate in scoala si in viata, adica era un fel de supliment de stiinta, bine venit. Asa, ca chestie, acel domn, care in opinia ta a citit doar doua carti, mi-a fost profesor, era fizician, doctor in fizica (nu pe copy/paste, ci pe munca), cu o gramada de lucrari publicate in tara si strainatate. Daca o intorci asa, probabil crezi ca, in viata mea, nu am citit decit ...o carte si jumate. Pacat! De la un mare savant, ma asteptam sa fii mai istet.

Pentru a rezolva cumva dilema, va aduc aminte de reclama asta

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Degetica a spus:

Daca se da cautare dupa o carte descarcata anterior, va fi gasita.

In lista e, fizic pe tableta nu. Daca incerc s-o deschid fara conexiune la internet, da eroare. Dac-o deschid cu conexiune activa, arata cum o descarca. Testat de mai multe ori. Uneori, cand nu gasesc nimic mai interesant, recitesc cartile care mi-au placut. De la o varsta, orice carte recent citita e o noutate la recitiri. :rade:

Link spre comentariu
La 27.06.2020 la 15:19, Spitfire a spus:

Tinand seama ca brosura are 71 de ani(nu mai e problema cu drepturile de autor) si ca nu poseda decat 45 de pagini, v-am fi recunoscatori daca ati binevoi sa faceti efortul s-o scanati, e de negasit in anticariate...

La 27.06.2020 la 15:39, Ion_Bumbu a spus:

Avind 2 nepotei ma alatur cererii...

:)

La 27.06.2020 la 20:58, sesebe a spus:

Și mie mi-ar place sa dau ceva de treaba la tinci. 

La 27.06.2020 la 21:28, icar a spus:

Si mie mi-ar placea, sunt lucruri interesante in ea!

am scanat cartea, unde o postez?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări