Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vista mixer portat pe xp

Blind

Postări Recomandate

Dupa cum spune si titlul, sunt in cautarea unei versiuni a mixerului de la vista portat pe xp...Am rascolit putin pe net, insa fara succes. Ceva idei..?Pentru sidebar am gasit ceva ceva, insa mixerul pare ca nu a prezentat prea mult interes...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

4

• MifTy

2

• ciup

2

Top autori în acest subiect

Nu stiu la ce mixer te referi :rolleyes: probabil pentru ca nu am folosit inca Vista sau poate ca stiu ce ii dar nu stiu ca ii spune asa ...oricum incearca sa cauti pe ww.crystalxp.net acolo gasesti programele de genul poate chiar ce cauti tu ..nu stiu sa iti spun exact deoarece chiar nu imi dau seama cum functioneaza Mixerul ...

Link spre comentariu
Vizitator andrei_art

nu e un simplu mixer...vista iti da posibilitatea, spre deosebire de xp, sa ai control total si separat asupra absolut oricarei intrari sau iesiri de semnal din calculator. si am observat ca oricat de banal si neinteresant ar parea lucrul asta, ajuta extrem de mult in unele situatii. :smt006

Link spre comentariu

Daca mai face ca si programele de windows sa mearga fara probleme pe freeBSD sau pe ce a reusit sa instaleze beryl-ul...deja cred ca imi fac planuri de "mutat" pe alt sistem de operare...(oricum am astfel de planuri, insa le voi pune in aplicare dupa ce imi fac rost de un hdd de laptop ata/uata pe care sa pot experimenta in voie...nu de alta, insa stiu cat de prost pot fi in anumite momente...si mai am nevoie de datele de pe hdd :weedman: )Si totusi, de mixerul ala nu stie chiar nimeni nimic?

Link spre comentariu

nu-ti face iluzii: microslab n-o sa dea in vecii vecilor amanuntele necesare sa poti emula in linux, sau in orice alt sistem de operare, aplicatii de win la modul perfect!!!da, exista vmware, dar e un soft comercial, desi, recunosc, pe o masina cu mult ram si un proc rapid poate emula comod un sistem xp bunisor... dar, repet, problema e licenta... daca nu scoti bani cu emularea aia, nu are sens!!!pentru jocuri, exista dosbox, sau wine/winex/cedega (ultimele doua iar cu licente...). aud (hehe!!) ca si in crossover office ar merge fara probleme un numar de jocuri...qemu nush ce sa zic, personal nu l-am folosit...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări