Cav_Man Postat Iunie 13, 2020 Partajează Postat Iunie 13, 2020 Salut Am o problema am dat la tv reset din fabrica din meniu tv si acum nu mai vrea sa se conecteze la google nu merge nici youtube nimic. Imi apare se conecteza incercati din nou. Am verificat parola pe pc si imi merge, am primit pe email ca sa conectat cineva dar pe tv nu vrea sa se conecteze Am incercat si cu https://www.android.com/tv/setup nu merge Imi merge celalate aplicati dar youtube si cu servicile google nu vrea Miam facut si alt cont degeaba TV ANDROID 5.11 Ma poate ajuta cineva pana sa dau reset din fabrica merge totul Link spre comentariu
clony Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 Am patit si eu acelasi lucru si nu am rezolvat mare lucru. Contul google il poti baga dupa resetare tv daca folosesti optiunea de conectare cu tableta sau PC si te conectezi de pe calculator practic dupa ce bagi codul dat de tv. Dupa ce am intrat in magazin play si am cautat aplicatia youtube si am facut update de acolo erau perioade cand mergea aplicatia youtube(in 70% din cazuri mergea dar doar dupa update) Link spre comentariu
Mihai93 Postat Decembrie 9, 2021 Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Ați reușit sa remediate problema ? Dacă da va rog sa îmi Spune-ți și mie ce pași ați urmat pentru ca am același problema .. multumesc !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum