Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recuperare softuri hard

yokoono

Postări Recomandate

In urma unei greseli de incepator si a vitezei am reusit sa formatez hardul. Scurt si la obiect: 3 secunde. Avea 2 partitii. Una pentru windows si alta pentru nevoi personale. Acum zice ca este gol si are o singura partitie. Datele sunt insa acolo, la locul lor, deoarece nu am mai rescris hardul. Am incercat tot felul de softuri de recuperare. Tot ce se recupereaza corect sunt pozele. In rest o mie de "bazgodii". A reusit cineva sa recupereze binurile dintr-un hard formatat ?. Cineva tot "patit" ca si mine. Acasa, fara firme de recuperare. Sau daca exista alta metoda de resuscitare.

P.S. Scuze daca am postat anapoda dar aici mi s-a parut ca este categoria mai potrivita.

Link spre comentariu

Am păţit ceva similar, dar numai poze am recuperat, nici alea toate.Fizic fişierele sunt acolo, dar s-au şters tabelele de alocare şi nu ştie de unde să înceapă citirea.Există softuri specializate, dar nu-s gratis....

Link spre comentariu

Cred că trebuie un soft care să ştie exact ce caută, de exemplu să-i dai numele sau terminaţia fişierelor şi el să caute detaliat...

Link spre comentariu

Buna ziua!

In urma cu cu 5-6 ani am fost in aceeasi situatie si am reusit sa recuperez toate fisierele.

A fost o neatentie si mi-am dat seama imediat, primul pas a fost sa scot hdd-ul din PC imediat pentru a nu fi scrise date peste cele de interes. Dupa aceea am testat diverse programe si utilitare pentru recuperarea datelor pe niste hdd-uri de sacrificiu, unul dintre ele nu a "supravietuit" din cauza unor comenzi date aiurea de mine.

M-am lungit putin pentru a explica riscuriile utilitarelor pe care le-am folosit. Toate programele instalate in windows au fost inutile in schimb am gasit in "Hiren's Boot CD" mai multe programe care si-au facut treaba, dar care implica si riscuriile distrugerii in anumite cazuri a hdd-uriilor.

PS: toate fisierele apareau intr-o singura lista iar ordonarea a trebuit refacuta manual.

Editat de stryx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări