Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor

Toni Marginean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

9

• iuliantv

4

• neculavasile

3

Toni Marginean
Acum 14 minute, iuliantv a spus:

o poza se poate? pe google nu gasesti decat ....14a.....

Asa este 14a, am gresit eu (sunt la servici pana dimineata).

Link spre comentariu

ok,ati mai cautat pe forum acum ceva luni acest invertor? nu de alta dar i-mi pare  cunoscut ,si stiu ca am mai cautat pentru cineva de pe forum acest invertor sau ceva asemanator,nu de alta sa nu mai caut iar degeaba,daca nu ati mai cautat ,maine caut,si daca e va dau de veste

succes

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Toni Marginean
Acum 3 ore, neculavasile a spus:

acolo se duc  4-5 tz  din centru spre dreapta plus driver

Le-am schimbat de cateva ori in interval de 3 luni.

Link spre comentariu
La 30.08.2020 la 22:22, Toni Marginean a spus:

Le-am schimbat de cateva ori in interval de 3 luni.

azi am reparat unul ,am schimbat siguranta de pe invertor ,al 2 rand de 3 fosfet din partea de sus ,dar si primul traf invertor din partea de sus,avea diferenta pe iesiri fata de celalalte trafuri 

am pus si un pad termic in zona mosfet-urilor schimbate fata de tabla display,traf am montat unul de la un invertor aproape identic dar diagonala mai mica,de 32 ,avea pe iesiri o impedanta ceva mai mare cu cca 200 ohmi,mosfeturi tot recuperate de un invertor de 32,si momentan totul pare ok,trafurile si mosfet-urile nu se incalzesc diferential,acum am gasit si clipul de mai sus,luni am sa pun putin letconul pentru ceva lipituri suspecte

s-l1600.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări