Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6 S 33 S (6 C 33 C )

romicap

Postări Recomandate

Salut am 4 buc 6c33c-b anul 1978 absolut noi in ambalaj original, pret 100 ron/buc.Se dau doar pereche.Mai am de asemenea doua socluri pentru aceste lampi ,originale rusesti recuperate din aparatura militara ffoarte vintage, ceva bachelita de o culoare crem care inspira o foarte mare robustete, pret 50 ron/ buc. daca va intereseaza discutam pe mp.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, catv a spus:

Salut am 4 buc 6c33c-b anul 1978 absolut noi in ambalaj original, pret 100 ron/buc.Se dau doar pereche.Mai am de asemenea doua socluri pentru aceste lampi ,originale rusesti recuperate din aparatura militara ffoarte vintage, ceva bachelita de o culoare crem care inspira o foarte mare robustete, pret 50 ron/ buc. daca va intereseaza discutam pe mp.

Ofer 100 de lei pe o pereche .

Link spre comentariu

Salutari!

Cu scuze fata de colegii care au facut oferta inaintea mea!

Ofer 250 lei pentru setul de lampi plus soclurile!...negociabil plus transport sau transport inclus...

Multumesc!

Link spre comentariu

Rog un moderator sa inchida topicul , nu ma mai intereseaza sa cumpar pe aici nimic. Flomar60 , nu se face asa , se deschide topic separat daca vrei sa cumperi ceva ! PS la 250 de lei iti vand eu doua perechi de 6s33s si doua socluri ceramice. Astept adresa sa- ti trimit pachet.

Editat de romicap
Link spre comentariu

Da, se pare ca am calcat pe bec!

Scuze fata de colegii care au solicitat marfa si scuze fata de vanzator care a specificat clar ca asteapta oferte pe PM!

Respect!

Link spre comentariu

Amplificatorule !doar daca ai vedea soclurire de am facut vorbire ai face kka  daca ai vedea ce fel arata .asta pentru ca am vazut  ca vrei sa urmezi o linie maximum vintage in proiectele tale.Toata admiratia mea! nimeni nu a remarcat din pacate anul de fabricati al lampilor mele disponibile.e o poveste multa ---

Link spre comentariu
1 oră în urmă, catv a spus:

Amplificatorule !doar daca ai vedea soclurire de am facut vorbire ai face kka  daca ai vedea ce fel arata .asta pentru ca am vazut  ca vrei sa urmezi o linie maximum vintage in proiectele tale.Toata admiratia mea! nimeni nu a remarcat din pacate anul de fabricati al lampilor mele disponibile.e o poveste multa ---

Pune o poza cu ele, in special cu inscripționarea lămpilor .Daca sunt exmilitare ( din echipamentele MIG ) tre-sa aibă imprimat pe balonul de sticla un diamant stilizat ,un hexagon. Mâine voi pune si eu o poza cu lămpile 6s33s pe care le am .Până atunci rugămintea mea ar fi sa termini cu prostiile de genul celor scrise de tine in postarea ta de ...kka...!

Editat de romicap
Link spre comentariu
2 hours ago, catv said:

Eu nu am vrut sa supar pe nimeni , am vrut sa ajut pe romicap in caz ca vanzatorul da numai pe toate , si pe vanzator sa nu ramana cu marfa daca la cineva trebuie numai juma.Eu am tuburi 6C33C , de aceea nu ofer mai mult .Am si socluri  NOS :   ( apropo , alea 2 cu racire sunt asa rare ca nu gasesti 1  pe nici un ebay de vanzare , are multe membrane lamelare spiralate de cupru ,care se arcuiesc pe tub si  duc caldura la exterior....)

soclur10.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Acum 10 ore, Усилитель a spus:

Eu nu am vrut sa supar pe nimeni , am vrut sa ajut pe romicap in caz ca vanzatorul da numai pe toate , si pe vanzator sa nu ramana cu marfa daca la cineva trebuie numai juma.Eu am tuburi 6C33C , de aceea nu ofer mai mult .Am si socluri  NOS :   ( apropo , alea 2 cu racire sunt asa rare ca nu gasesti 1  pe nici un ebay de vanzare , are multe membrane lamelare spiralate de cupru ,care se arcuiesc pe tub si  duc caldura la exterior....)

soclur10.jpg

Frumoasa colectie, cumva ai niste socluri septale ca cele  pentru 6c33c dar cu tureta in loc de penseta la piciorus.

Link spre comentariu
13 hours ago, catv said:

doar daca ai vedea soclurire de am facut vorbire ai face kka  daca ai vedea ce fel arata

Cred ca asa arata soclurile tale:

image.thumb.png.fcb9860d79c44d7b83deeaebe8a7bdbb.png

925650804_Screenshot2020-06-14at10_08_44.thumb.png.d58c1cb9c39e0d45bcd0315d24fe6ece.png

image.thumb.png.de0838886077155ab78daf11153ee489.png

Din ce se vede, sunt doua tipuri si nici unul din ele nu este pentru 6C33C desi se potrivesc in soclu. Retainers-urile impiedica tubul 6C33C sa intre in soclu. 

Primul soclu de sus cred ca este pentru aceasta lampa:

image.thumb.png.99d50d4684b3564e036728667ba7566b.png

6C41C (6S41S)

al doilea soclu cred ca este pentru:

image.thumb.png.fed51436a225a77a664114892df957d3.png

GU29 sau altele de acest gen. 

Link spre comentariu

Nu , nu este nici unul din ce ai aratat tu aici.ale mele sunt deja pe lampi. interesant este ca de introdus lampa in aceste socluri ale mele este relativ usor , dar de scos este cu mult mai greu

.nu le am  cu postari de poze da o sa ma documentez in acest sens si poate o sa ridic ceva ca sa se lamureasca si cei cu mai multa experienta si pretuire pentru lucruri adevarate vintage.Nu zice nimeni de anul de fabricatie si pacat ca nu mai dau de unde am citit despre aceste lampi unde se zicea ca s-ar fi compromis procesul de fabricatie a lor dupa 80.oricum zilele astea i-mi voi deschide un topic de vanzari cu multe lucruri adunate in 40 de ani de hobby, unele sper spectaculoase si pentru cei care se cred superinitiati.Pentru amplificator,daca ai destule astfel de lampi de ce mai vrei sa cumperi si sa nu oferi cat se cere? lLocuiesc in galati si pot aduce sute de astfel de lampi de peste prut le cumperi la pretul care ai zis tu ?

Link spre comentariu
Acum 3 ore, catv a spus:

Nu , nu este nici unul din ce ai aratat tu aici.ale mele sunt deja pe lampi. interesant este ca de introdus lampa in aceste socluri ale mele este relativ usor , dar de scos este cu mult mai greu

.nu le am  cu postari de poze da o sa ma documentez in acest sens si poate o sa ridic ceva ca sa se lamureasca si cei cu mai multa experienta si pretuire pentru lucruri adevarate vintage.Nu zice nimeni de anul de fabricatie si pacat ca nu mai dau de unde am citit despre aceste lampi unde se zicea ca s-ar fi compromis procesul de fabricatie a lor dupa 80.oricum zilele astea i-mi voi deschide un topic de vanzari cu multe lucruri adunate in 40 de ani de hobby, unele sper spectaculoase si pentru cei care se cred superinitiati.Pentru amplificator,daca ai destule astfel de lampi de ce mai vrei sa cumperi si sa nu oferi cat se cere? lLocuiesc in galati si pot aduce sute de astfel de lampi de peste prut le cumperi la pretul care ai zis tu ?

Am specificat ca dau pe lampa pretul pietii din Romania . Stiu pretul lampilor din R. Moldova si din Ucraina ,am relatii in acest domeniu in ambele zone si cu pretul cerut de tine (20Eu/buc . ) cumperi  pe ,,praful actual ,, 5 bucati la engross. In concluzie , nu pretul ar fi problema ci felul in care ai intervenit in topicul deschis de mine ! Asadar ca sa fiu mai clar , de la tine nu iau lampi nici daca le-ai da  gratis ! 

Asa arata lampile mele...fabricate in 1974 cumparate din bazarul din Cernauti acum doi ani in urma , cu doi dolari/buc .bineinteles new old stock !

WIN-20200614-105245.jpg

Editat de romicap
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări