mihai1953 Postat Iunie 12, 2020 Partajează Postat Iunie 12, 2020 Va salut domnilor! Am o bijuterie de aparat SONY ICR 4800 cu UM si US. Problema cu care ma confrunt si recunosc , ma pricep mai putin, este ca nu receptioneaza posturile locale in UM , desi lucreaza perfect in US. Nu-mi dau seama unde si-a bagat cineva surubelnita si l-a tras din gama. Aparatul reactioneaza la miscarea cv dar nu prinde nimic. Seara la capatul superior al scalei se aud ceva posturi inghesuite. Nu am decat un aparat de masura. Daca ma poate " lumina " cineva , multumesc de pe acum. Cred ca am reusit sa incarc schema. Cu stima, sony_icr4800.pdf Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 12, 2020 Partajează Postat Iunie 12, 2020 Trebuie sa te asiguri că în locul unde folosești aparatul exista semnal in gama respectiva. Înainte de a te baga in aparat, încearcă cu altul, sau mergi cu al tau într-o altă locație mai deschisa undelor radio. Se știe că UM sunt puternic perturbate de sursele in comutație, care în ultimii ani ne domina viața. Link spre comentariu
Den Postat Iunie 12, 2020 Partajează Postat Iunie 12, 2020 Exista sansa sa se fi dezlipit conexiunile catre bobina de AM pe banda de ferita,am gasit la cateva sony portabile problema asta.Practic trebuie doar relipite. Link spre comentariu
mihai1953 Postat Iunie 12, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2020 (editat) Domnilor, in Campina sunt oarecum privilegiat, am semnal in toate gamele. Ideea este ca nu am prins nimic pe scala in UM, doar seara, in capatul superior apar inghesuita niste posturi neinteligibile. Daca totul este ok in US cred ca oscilatorul nu este afectat, atunci unde sa fie problema , mai ales ca bobina pe ferita este continua si lipiturile pe placa ok. Pare ca lucreaza in gama , se simte ca CV face niste acorduri dar, per total aparatul nu prinde concret niciun post. Editat Iunie 12, 2020 de mihai1953 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum