Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator PICkit 2 v2.61

Postări Recomandate

Cu ani in urma am achizitionat de pe forum o clona de astfel de programator.Laptopul pe care aveam instructiunile de ulilizare nu mai este utilizabil.Programatorul este pe usb si are un soclu zif cu 40 pini.Am avut si un CD cu soft si instructiuni,dar nu-l gasesc,(am fost in curatenie).Ma  intereseaza cum se conecteaza picul 16F628,poate au mai cumparat si alti colegi si pot sa rezolv problema.Nu-mi mai amintesc nici userul de la care am cumparat programatorul.In speranta ca ma puteti ajuta,va multumesc!

Editat de vio2007
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 9 minute, vio2007 a spus:

Cu ani in urma am achizitionat de pe forum o clona de astfel de programator.Laptopul pe care aveam instructiunile de ulilizare nu mai este utilizabil.Programatorul este pe usb si are un soclu zif cu 40 pini.Am avut si un CD cu soft si instructiuni,dar nu-l gasesc,(am fost in curatenie).Ma  intereseaza cum se conecteaza picul 16F628,poate au mai cumparat si alti colegi si pot sa rezolv problema.Nu-mi mai amintesc nici userul de la care am cumparat programatorul.In speranta ca ma puteti ajuta,va multumesc!

poate va ajuta. pentru PIC16F628 jumper-ul se conecteaza la 18p ca in imagine

pic_kit_programming_doc_11.png

pickit2_clone.jpg

PICKit 2.png

Editat de iora
Link spre comentariu

Eu am o clona de pickit3 pe care o folosesc si nu am avut probleme pana acum, cu placa cu soclu zif, nu stiu daca avem aceeasi placa dar atasez si pozele mele, din ce am cautat, PIC16F628 ar fi in capsula dip18, iar setarile pe placa mea ar fi J1 pe pozitia 2 si J3,J4,J5,J6,J7 peste pinii 2 si 3.

20200612-001731.jpg

Cam-Scanner-06-12-2020-00-19-03.jpg

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări