iuliantv Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 ROG MESAJE DOAR IN PRIVAT NU VA CONVIN PRETURIE SAU CONDITIILE ? BATETI LA ALTA USA, VA MULTUMESC DE INTELEGERE samsung 40d7000 leduri defecte 700lei plus transport plata avans(cititi anuntul) samsung 40d7000 un model deosebit la vremea lui,ca functii si aspect ,tv-ul este impecabil ca si aspect fara zgarieturi display ,pete sau alte defecte ascunse,singura buba sant baretele led care in romania nu sant de gasit,sau doar la un pret cat jumatate din valoarea acestuia,eu personal am vrut sa desfac panelul sa vad poate se pot inlocui doar ledurile defecte,dar este destul de greu de desfacut,si nu am timpul si rabdarea necesara,asa ca l-am ,,impachetat,, la loc ,sursa genereaza tensiuni pentru leduri ,pe 4 canale ,cca 95v de volti pentru un regim normal de functionare cu un start de cca 120v,dar canalul 2 genereaza peste 220v,am unit iesirile canal 2 cu canal 4 ale controlerului driver led si am scos dioda ce alimenteaza canalul defect ,ca sa pot face video-ul de mai jos,fara a face acest lucrul tv-ul se restarta din cca 4 in 4 secunde,nu vand module din el decat dupa vinderea displayului,sau o data cu acesta,550lei display,300lei placa digitala,200lei sursa,130lei tcon,plata avans plus taxe transport,nu am telecomanda sau alte accesorii display 43" 108cm 4k uhd 600lei plus transport plata avans,pret fix (cititi anuntul) televizorul are ledurile defecte,a mai fost ,,peticit,, cred intr-un service ,a ajuns la mine cu eticheta lipita cu defectul leduri inlocuite 2019-12,omul nu a vrut sa mai bage bani in el,in barete noi led,eu unul nici atat nu vreau sa investesc, si am facut un ,,troc,, si a a ramas la mine,displayul mai este folosit si in alte tv-uri philips,lg,hisense momentan se vinde doar displayul ,restul componentelor dupa vanzarea displayului,sau o data cu acesta,fara picior,fara telecomanda, pret doar pentru display 600 lei plus taxe transport,plata avans a minim 200lei in cont ing,pretul este fix ,local in bacau asigur montaj,contra cost montaj 100lei,displayul este perfect functional,prezinta 2 fine zgarieturi greu vizibile ce nu pot fi revazute din poze,displayul va fi expediant prin curierat cu verificare,displayul va fi livrat in carcasa tv-ului philips 43puh4900,inainte de livrare va fi desfacut si voi monta ceva barete led de proba,pentru a se vedea starea lui, pretul este fix 600lei plus transport,minim 200lei avans,pentru plata avans totala in cont ing ,transport gratuit fan curier ,doar in aria de acoperire Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 16, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2020 up display 43 4k momentan in asteptare Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 30, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2020 ROG MESAJE DOAR IN PRIVAT NU VA CONVIN PRETURIE SAU CONDITIILE ? BATETI LA ALTA USA, VA MULTUMESC DE INTELEGERE samsung 40d7000 leduri defecte 700lei plus transport plata avans(cititi anuntul) samsung 40d7000 un model deosebit la vremea lui,ca functii si aspect ,tv-ul este impecabil ca si aspect fara zgarieturi display ,pete sau alte defecte ascunse,singura buba sant baretele led care in romania nu sant de gasit,sau doar la un pret cat jumatate din valoarea acestuia,eu personal am vrut sa desfac panelul sa vad poate se pot inlocui doar ledurile defecte,dar este destul de greu de desfacut,si nu am timpul si rabdarea necesara,asa ca l-am ,,impachetat,, la loc ,sursa genereaza tensiuni pentru leduri ,pe 4 canale ,cca 95v de volti pentru un regim normal de functionare cu un start de cca 120v,dar canalul 2 genereaza peste 220v,am unit iesirile canal 2 cu canal 4 ale controlerului driver led si am scos dioda ce alimenteaza canalul defect ,ca sa pot face video-ul de mai jos,fara a face acest lucrul tv-ul se restarta din cca 4 in 4 secunde,nu vand module din el decat dupa vinderea displayului,sau o data cu acesta,550lei display,300lei placa digitala,200lei sursa,130lei tcon,plata avans plus taxe transport,nu am telecomanda sau alte accesorii display 43" 108cm 4k uhd 600lei plus transport plata avans,pret fix (cititi anuntul) televizorul are ledurile defecte,a mai fost ,,peticit,, cred intr-un service ,a ajuns la mine cu eticheta lipita cu defectul leduri inlocuite 2019-12,omul nu a vrut sa mai bage bani in el,in barete noi led,eu unul nici atat nu vreau sa investesc, si am facut un ,,troc,, si a a ramas la mine,displayul mai este folosit si in alte tv-uri philips,lg,hisense momentan se vinde doar displayul ,restul componentelor dupa vanzarea displayului,sau o data cu acesta,fara picior,fara telecomanda, pret doar pentru display 600 lei plus taxe transport,plata avans a minim 200lei in cont ing,pretul este fix ,local in bacau asigur montaj,contra cost montaj 100lei,displayul este perfect functional,prezinta 2 fine zgarieturi greu vizibile ce nu pot fi revazute din poze,displayul va fi expediant prin curierat cu verificare,displayul va fi livrat in carcasa tv-ului philips 43puh4900,inainte de livrare va fi desfacut si voi monta ceva barete led de proba,pentru a se vedea starea lui, pretul este fix 600lei plus transport,minim 200lei avans,pentru plata avans totala in cont ing ,transport gratuit fan curier ,doar in aria de acoperire display-ul 4k lg 43" testat pe un lg ,perfect functional,poze reale Link spre comentariu
iuliantv Postat August 11, 2020 Autor Partajează Postat August 11, 2020 valabil samsung 40d7000 si componente philips 43puh4900,sursa mainboard, displayul nu mai este disponibil Link spre comentariu
Postări Recomandate