pacha Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 (editat) Problema: am un tv Hitachi 22hy 06 x pe care vreau sa-l utilizez la o cabana la munte. acolo nu am decat panouri solare si instalatie de 12 v. Nu vreau sa-l folosesc cu generator de curent (220 v ) dar nici nu vreau sa-l folosesc prin invertor pentru a nu pierde inutil energie ( treaba de randament ) Intrebare: stie cineva ce este in sursa interna? adica ce tensiuni se muncesc inauntru, vreau sa-i dau direct 12 v. Nu am entuziasm sa-l desfac si sa constat ca e prea complicat de alimentat la 12v si sa trebuiasca sa-l insurubez la loc. Cu multumiri pentru eventuale raspunsuri. Editat Iunie 10, 2020 de validae Hitachi....nu ,,hitchi,, Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 (editat) Ai gresit modelul tv Sursa este 17IPS61 si nu ai cum sa o modifici ca sa alimentezi la 12V Ia un tv la 12V daca vrei treaba de randament Editat Iunie 10, 2020 de Tavi Link spre comentariu
pacha Postat Septembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2020 La 10.06.2020 la 21:38, Tavi a spus: Ai gresit modelul tv Sursa este 17IPS61 si nu ai cum sa o modifici ca sa alimentezi la 12V Ia un tv la 12V daca vrei treaba de randament Ideea era sa nu mai cumpar altul Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Alt tv nu vrei, invertor nu vrei, sa-l desfaci nu vrei ca e lenea mare, ce vrei de fapt, sa-ti rezolve cineva problema gratis sau - daca se poate - sa-ti mai dea si bani pe deasupra ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Time lost . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum