Liviu M Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) OK, as zice ca comunicatia PC<->Arduino<->ESP functioneaza, dar ca, din diverse motive, ESP-ul nu intelege cum trebuie comenzile AT. Dezactiveaza transmiterea de caractere speciale (No line ending) in meniul ala din dreapta jos in moniitorul serial. Editat Iunie 11, 2020 de Liviu M Link spre comentariu
Lilith Postat Iunie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2020 Am incercat cum ati spus dvs. cu no line ending, dar dupa ce dadeam enter imi reproducea tot ce scriam, asa ca am selectat si celelalte moduri si la celelalte primeam ERROR, pana la Both NL & CR, la care primesc OK. Imi puteti spune la ce se refera aceste "moduri"? Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) Linie noua, carriage return (revenire la capat de linie ?) sunt caractere speciale adaugate la sfarsitul unui sir de caractere pentru a semnaliza sfarstul lui. Diverse sisteme *) folosesc diverse combinatii ale caracterelor astora.Se pare ca si comunicatia RS232 cu Arduino/ESP. *) E destul de cunoscuta incompatibilitatea intre formatul Unix si cel Windows de salvare a fiseirelor text. Unix foloseste numai linie noua, Windows le foloseste pe ambele. Sau invers. PS Sunt singur la tastatura, nu-i nevoie sa vorbesti la plural cu noi. Editat Iunie 11, 2020 de Liviu M Link spre comentariu
Lilith Postat Iunie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2020 E bine ca am rezolvat (oarecum) pana la urma cu modul de comunicatie seriala. Daca o sa mai intampin dificultati o sa mai revin cu intrebari... Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 Acum 4 ore, Lilith a spus: (oarecum) Cu placere. Link spre comentariu
Lilith Postat Iunie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2020 Care ar putea fi motivul pentru care esp-ul spameaza "????????????????????????" in continuu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum