Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Whirlpool 45135

Marius Nicu

Postări Recomandate

Detin o asfel de masina de spalat si mi s-a rupt un brat la tripoda , a-si cumpara o alta cuva de care este fixata si tripoda , la modelul acesta :Masina de spalat Whirlpool  45135 , daca are cineva sunt interest si la ce pret ? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

1

• Marius Nicu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nicu.Ca posesor a 3 masini Whirpool ,in timp,nu recomand.La cuvele vechi are loc o uzura a axului,deteriorarea etansarii si,de aici,moartea rulmentilor.

La o masina am facut si eu schimbarea rulmentilor,cu o firma.S-a taiat si cuva de plastic apoi s-a reetansat.Etansarea a tinut dar rulmentii s-au dus in 2 saptamani!Cauza evidenta neinlocuirea axului/tripodei...Daca bine tin minte un ax/tripoda ar fi costat 600-700 lei.Schimbarea rulmentilor a costat vreo 250 lei.Per ansamblu afacerea,daca s-ar executa corect,nu ar fi rentabila!

Varianta pe care o urmaresti este o solutie temporara.Greu sa gasesti ansamblu bun.Grosul masinilor pica exact de la uzura ax,defectare etansare si,ulterior,defectare rulmenti.

Iar javrele capitaliste au facut constructia pentru stimularea consumului!Adica la defectare trebuie sa schimbi tot ansamblu sau...masina noua!Solutia cu taierea cuvei este tipica noua,"sarantocilor" din Est...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări