Mihainic93 Postat Iunie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2020 Va multumesc tare mult pentru suport, domnilor! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Ar fi frumos si, poate de folos si altora, sa spui si pe forum care a fost solutia. Link spre comentariu
Mihainic93 Postat Iunie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 24 minute, sesebe a spus: Ar fi frumos si, poate de folos si altora, sa spui si pe forum care a fost solutia. Ale multumi domnilor pentru suportul acordat, nu este acelasi lucru cu gasirea solutiei. Le-am multumit doar pt ca m-au ajutat pana acum si si-au rupt din timpul dumnealor pentru a-mi sugera cate ceva. Pe langa sugestii putin rautacioase, v-as fi recunoscator daca ati lasa aici si cateva sfaturi. Editat Iunie 24, 2020 de Mihainic93 Link spre comentariu
Mihainic93 Postat Iunie 25, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2020 Am primit un raspuns de la un domn de pe forum ce a avut cam aceeasi problema si mi-a spus ca, in cazul dansului, problema era cauza de microprocesor. Date fiind aceste informatii, cred ca ar fi cazul sa ma opresc din aceasta mica "aventura". Va multumesc tuturor pentru suport! PS: cateodata incearca sa deschida electrovalva pt maxim o secunda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum