alcon Postat Iunie 9, 2020 Partajează Postat Iunie 9, 2020 18 moduri în care poţi să faci un nod la cravată. https://www.zf.ro/business-international/18-moduri-in-care-poti-sa-faci-un-nod-la-cravata-11687926 Link spre comentariu
yo3fkc Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Mai poarta cineva cravata ??? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 E un accesoriu vestimentar demodat si inutil, incomod, prefer la ocazii speciale un papion. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Eu nu. Nu am suferit cravata niciodata. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Eu am una subtire din piele neagra ,l-am primit de la cel mai bun prieten cand am implinit 18 ani , si rar cand am chef si iau costum de blugi cu camasa blugi sau camasa rosie pun si cravata......ma simt bine sa fiu mai altfel ca ceilalti..... Link spre comentariu
icar Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Cind eram copil, ii vedeam pe tatal mau si inchiul meu cum, inainte de a pleca undeva, isi puneau cravata si palarie. Ma uitam la ei si ma intrebam: Doamne, cind oi fi mare, trebuie sa port si eu asa ceva? Ei bine, nu am purtat, nici palarie, nici cravata. In liceu, aparuse porunca de la Mafiot (directorul liceului), sa purtam, musai, cravata. Am avut una, cu elastic, purtata, la ore, trei ani de zile. Am mai avut cravata la cununie, la unele revelioane. Tot asa, una la 10 -15 ani. Stiu ca am avut odata nevoie de cravata (nu mai stiu la ce eveniment), am cumparat una, dar nu avea nod. Mi-a facut nodul un vecin, si asa a ramas, innodata, vreo 8 ani, pina am aruncat-o. Gata innodata! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Buna Poi imbraca-te femeie si vei fi sigur"altfel". Eu port cravata la munca,vrand-nevrand. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Nu, ca si alea poarta cravata! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Dacă mai pui și pălărie... se uită ca la urs la tine, ba mai rău unii chiar se sperie la propriu, am pățit-o Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Ma gandeam la noncomfortism , mai nou mai toata lumea se imbraca cam la fel ,pantaloni ,tricou , etc pana si camasa a devenit mai rara ,numai sefii si cei de la banci mai folosesc ..... Sa nu mai zic de tinerii cu pantalonii "m-am ca*at pe mine " s-au mi-a alunecat pantalonul jos....... Mai am in plan sa-mi fac o vesta de piele "tare "ceva combinatie din pozele de jos , si alea merg cu cravata mea de piele .....( sa nu fie offtopic ) pt mine asta e altfel...... Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 (editat) Mai bine un sort de sudor :)) Hai ma, asa greu e sa faci un nod, cauti pe net. Daca ocazia o cere o cravata nu e o avere, mai bine sa arati bine daca tot te imbraci la un eveniment. Papionul deja e prea pretentios. Editat Iunie 10, 2020 de Sharky Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 În ultimele două decenii am purtat/port cravată doar la cununii nunți și botezuri. E bine să arăți bine. Dar prin ultimul deceniu al secolului trecut îmbrăcămintea mea conținea de regulă sacou și cravată. Dădea bine la gagici, în combinație cu mertz-ul . Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Acum 2 ore, Усилитель a spus: Sa nu mai zic de tinerii cu pantalonii "m-am ca*at pe mine " s-au mi-a alunecat pantalonul jos....... Fereasca Dumnezeu, aveți o vârstă! Vă gonește soția de acasă!! Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 cobranu, alta treaba... Link spre comentariu
Postări Recomandate