Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nod la cravată

Postări Recomandate

Cind eram copil, ii vedeam pe tatal mau si inchiul meu cum, inainte de a pleca undeva, isi puneau cravata si palarie. Ma uitam la ei si ma intrebam: Doamne, cind oi fi mare, trebuie sa port si eu asa ceva? Ei bine, nu am purtat, nici palarie, nici cravata. In liceu, aparuse porunca de la Mafiot (directorul liceului), sa purtam, musai, cravata. Am avut una, cu elastic, purtata, la ore, trei ani de zile. Am mai avut cravata la cununie, la unele revelioane. Tot asa, una la 10 -15 ani. Stiu ca am avut odata nevoie de cravata (nu mai stiu la ce eveniment), am cumparat una, dar nu avea nod. Mi-a facut nodul un vecin, si asa a ramas, innodata, vreo 8 ani, pina am aruncat-o. Gata innodata!

Link spre comentariu

Ma gandeam la noncomfortism , mai nou mai toata lumea se imbraca cam la fel ,pantaloni ,tricou , etc pana  si camasa a devenit mai rara ,numai sefii si cei de la banci mai folosesc .....

Sa nu mai zic de tinerii cu pantalonii "m-am ca*at pe mine " s-au mi-a alunecat pantalonul jos.......

Mai am in plan sa-mi fac o vesta de piele  "tare "ceva combinatie din pozele de jos , si alea merg cu cravata mea de piele .....( sa nu fie offtopic ) pt mine asta e altfel......

izmene.jpg?width=600

pa-3.jpg?resize=620,400&ssl=1

35f4bbcd02d4e588cd6e91de51668fad.png

H6e95fa6986574eb0835da539815b5bbbt.jpg_q

61YbaxuH4oL._AC_SY679_.jpg

Link spre comentariu

În ultimele două decenii am purtat/port cravată doar la cununii nunți și botezuri. E bine să arăți bine.

Dar prin ultimul deceniu al secolului trecut  îmbrăcămintea mea  conținea de regulă sacou și cravată. Dădea bine la gagici, în combinație cu mertz-ul :rade:.

20200405_220124.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări