Petre Marian Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Bună ziua. Mă puteți ajuta cu ceva sfaturi ? Mașină de spălat vase Siemens cu butoane Touch nu funcționează la atingerea cu degetul dar, am observat ca la atingerea cu un magnet totul funcționează. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Siemens cred că nu face doar un model.... Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 (editat) Da, dar numai la una nu merg butoanele touch......... Ce-i interesant este ca merg cu un magnet deși magnetul și butoanele touch n-au nici o treaba unul cu altul. Editat Iunie 8, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Daca-i capacitiv, are sanse sa fie sensibil la magneti. N-am incercat, vorbesc din teorie. Daca-i rezistiv, are sanse ca mecanic sa fie mai sensibil la apasarea cu chestii mai ascutite/muchii. Insa cine stie ce e acolo. Link spre comentariu
Petre Marian Postat Iunie 9, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2020 Am desfăcut Placa electronica cu Touch-ul..... Este cu comanda prin infraroșu. Pe fiecare buton are doua celule ( gen LED SMD) care emite și recepționează lumina reflectata din deget. ( la mine se activa deoarece magnetul era ca și cromat ).Am curățit totul și acum funcționează. Mulțumesc de sfaturi și rog moderatorul sa închidă . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum