Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manual placa de baza via veche

tarzanx

Postări Recomandate

Deoarece sunt cu casa in renovare, am mai lasat-o moale cu celelalte treburi. Ce am mai facut cu aceasta placa: 1. Montat intr-o carcasa mini at2. Dotat cu tot ce trebuie hdd fdd ........3. instalat Win 98, 2k, xp merge binisor sub sp cu 256 RamProbleme: nu vede hard mai mare de 20 Gb. Un updete de bios rezolva problema???Alte probleme:1. Are cineva driver de Win WP, 2K pentr Accelerator grafic Voodoo 2 ??2. O placa de baza care reseteaza biosul, am schimbat bateria, Ce sa-i fac??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tarzanx

15

• Blind

7

• MifTy

6

• sho_gun

2

Top autori în acest subiect

Probleme: nu vede hard mai mare de 20 Gb. Un updete de bios rezolva problema???

tu să NU dai clic!!!nu de alta, dar, Doamne Fereşte, s-ar putea să găseşti rezolvarea problemei!!! :snakeman:

1. Are cineva driver de Win WP, 2K pentr Accelerator grafic Voodoo 2 ??2. O placa de baza care reseteaza biosul, am schimbat bateria, Ce sa-i fac??

1. are gogu!!! o grămadă, n-ai decât să alegi!!!2. verifică să nu fie jumperul de ştergere a biosului uitat pe "ştergere", nu pe "normal"!!! (scrie în manual care jumper e ăla, şi care e poziţia "normal")
Link spre comentariu
Probleme: nu vede hard mai mare de 20 Gb. Un updete de bios rezolva problema???

tu să NU dai clic!!!

nu de alta, dar, Doamne Fereşte, s-ar putea să găseşti rezolvarea problemei!!! :snakeman:

1. Are cineva driver de Win WP, 2K pentr Accelerator grafic Voodoo 2 ??

2. O placa de baza care reseteaza biosul, am schimbat bateria, Ce sa-i fac??

1. are gogu!!! o grămadă, n-ai decât să alegi!!!

2. verifică să nu fie jumperul de ştergere a biosului uitat pe "ştergere", nu pe "normal"!!! (scrie în manual care jumper e ăla, şi care e poziţia "normal")

1. Pt update de bios am intrebat fiindca am mai facut asa ceva si fara succes.

2. Jumperul de bios e pe normal.

De Driver pt accelerator am intrebat fiindca acum vreo 2 ani cand am cautat nu am gasit nici unul bun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări