Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In jumatatea inferioara a ecranului tv-ului apar liniute.

Mitica Dumitru

Postări Recomandate

Buna tuturor! Am un tv Samsung model UE32H5000AW si nu a fost folosit mai mult de 2 luni. Tv-ul are circa 3 ani, de cand a fost cumparat. Mai mult a stat inchis. Sunet este OK, dar imaginea se vede ca-n fotografia de mai jos. Cineva mi-a spus ca este display-ul vinovat, dar as mai dori niste pareri avizate. Am mai auzit ca este posibil sa fie si driverele defecte. Merita reparat acest model? Imaginea era, inainte de a se defecta perfecta si nu as renunta la el, decat daca pretul ajunge cat unul nou. Va multumesc!

20200607_100339.jpg

100614941_270384087443248_7252235141823594496_n.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mitica Dumitru

5

• Costica Tv

2

• validae

1

• Marian Roman

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, Marian Roman a spus:

Acel cineva ti-a spus bine. Un ecran costa 90% din pretul unui tv nou (asta daca ai noroc sa gasesti).

Stiu ca ecranul este foarte scump, dar este ecranul defect?

Link spre comentariu

Vedeţi să nu fi curăţat cineva ecranul folosind spray de curăţat ferestre.Am avut de-a face cu astfel de întâmplări, gospodinele nu cunosc complexitatea unui panel LCD de mari dimensiuni şi-l tratează ca pe o fereastră, dau direct pe sticlă cu spray de curăţat, iar o parte se prelinge pe driverele laterale sau de jos....depinde de noroc.Uneori se mai repară, dar şansele sunt slabe.

Editat de validae
Link spre comentariu
45 minutes ago, Mitica Dumitru said:

Stiu ca ecranul este foarte scump, dar este ecranul defect?

Displayul e defect si cred ca se poate repara, treceti locatia la profil, daca sunteti aproape de mine, discutam in privat...defapt pentru display de 32 inch va costa 200 de lei daca se poate repara cu imagine 100% ok, daca nu se poate repara nu va costa niciun ban.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Costica Tv a spus:

Displayul e defect si cred ca se poate repara, treceti locatia la profil, daca sunteti aproape de mine, discutam in privat...defapt pentru display de 32 inch va costa 200 de lei daca se poate repara cu imagine 100% ok, daca nu se poate repara nu va costa niciun ban.

Iasi

Link spre comentariu

Distanta e foarte mare....,parca era si prin Iasi niste mesteri priceputi la reparat displayuri....la voi nu stiu care sunt preturile......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica Tv a spus:

Distanta e foarte mare....,parca era si prin Iasi niste mesteri priceputi la reparat displayuri....acolo nu stiu care sunt preturile......

Costica parca eram si eu prin iasi :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări