VTP Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 La data de 27 aprilie 2020, inginerul electrotehnician Marian Aurelian Emil a incetat din viata, cu cateva luni inainte de a implini 70 de ani. Absolvent al Institutuli Politehnic Bucuresti, seria 1974, a activat la ICPE si in invatamantul tehnic, A detinut mai multe brevete de inovatii si rationalizari cu aplicabilitate in industria electrotehnica. Fiind un adevarat meloman, s-a ocupat de aparatura audio de inalta fidelitate in perioada in care sursele de informare in acest domeniu erau extrem de restranse. A colaborat inca de la inceputul anilor '80 la revista si almanahul TEHNIUM , pana la disparitia revistei in anul 2006. A semnat cateva sute de articole atat in revista TEHNIUM cat si in alte reviste de acelasi profil cu aparitii de mai scurta durata, dupa 1989. A fost autorul sau coautorul mai multor carti din domeniul constructiilor DIY - audio. R.I.P. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 O fi vorba de dumnealui!? Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 S-ar parea ca da. Dumnezeu sa-l odihneasca. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Dumnezeu sa-l odihneasca!Pe coperta cartii de mai sus apare si numele unui alt mare electronist Serban Naicu.Plecat dintre noi,din pacate,prea devreme... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mi-a fost profesor Link spre comentariu
spark Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Din cartea postata de @okean am invatat sa transform un ac de seringa in unul rotring , pentru trasarea cablajelor. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarina usoara. A lasat ceva in urma Link spre comentariu
icar Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 L-am cunoscut personal, prin intermediul regretatului Serban Naicu. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si liniste. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Acum 12 ore, VTP a spus: La data de 27 aprilie 2020, inginerul electrotehnician Marian Aurelian Emil a incetat din viata, cu cateva luni inainte de a implini 70 de ani. Absolvent al Institutuli Politehnic Bucuresti, seria 1974, a activat la ICPE si in invatamantul tehnic, A detinut mai multe brevete de inovatii si rationalizari cu aplicabilitate in industria electrotehnica. Fiind un adevarat meloman, s-a ocupat de aparatura audio de inalta fidelitate in perioada in care sursele de informare in acest domeniu erau extrem de restranse. A colaborat inca de la inceputul anilor '80 la revista si almanahul TEHNIUM , pana la disparitia revistei in anul 2006. A semnat cateva sute de articole atat in revista TEHNIUM cat si in alte reviste de acelasi profil cu aparitii de mai scurta durata, dupa 1989. A fost autorul sau coautorul mai multor carti din domeniul constructiilor DIY - audio. R.I.P. Uite aşa plecăm cu toţii şi doar puţini bagă de seamă... Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Am lucrat dupa schemele lui!....tot ce am lucrat a functionat!...RIP! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 (editat) R.I.P. Am tocit cărțile dânsului, precum și ale colegilor dânsului, cărți care m-au scos din întuneric... Editat Iunie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 (editat) Il cunosc doar din cărți și publicații. Un om care a lăsat ceva în urma sa. Dumnezeu să-l odihnească. Editat Iunie 7, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 7, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2020 Am fost colegi de clasa ( la Liceul ION NECULCE ), si asa cum se intampla in acei ani de scoala am legat o prietenie stransa, bazata pe afinitatea pentru muzica buna si hobby-ul comun. Am ramas in contact si in timpul studiilor, chiar daca am avut optiuni diferite. La terminarea facultatii, Emil a facut un timp naveta la Titu, la o fabrica de produse electrotehnice pentru industrie, iar eu pe santier, dar la 2 - 3 weekenduri ne intalneam, la unul din noi, ascultam muzica, dansam, schimbam informatii despre ce am lucrat. Aceste intalniri, cu modificarile si raririle impuse de servicii si problemele familiale au continuat pana ce el a disparut! A fost un sustinator fervent al revistei TEHNIUM, vazand ca multi oameni, de toate varstele erau interesati de domeniul audio sau alte domenii in care puteai bricola! Are sute de articole publicate in Tehnium, almanahurile Tehnium, revista pastorita de Serban Naicu - Radio, si cateva carti extrem de utile constructorilor amatori A lucrat o perioada buna la ICPE, avand cateva brevete de inventie, iar la inceputul anilor '90 a lucrat in invatamantul tehnic. A lasat in urma doi baieti. Am avut in Emil un prieten apropiat si un om deosebit, cu suflet mare, si cu un caracter integru si sensibil! Odihneasca-se in pace! Link spre comentariu
Ticu Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 L-am cunoscut, prin dl. Serban Naicu, la redactia Tehnium, prin anii 75-80. Eram aproape "leat". Spirit tehnic deosebit, exemplu de daruire si constiinciozitate. Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Condoleante familiei un om mare Link spre comentariu
Postări Recomandate