Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dimensiunea subtitrarii la TV Schneider 40SC510K

mihai_m

Postări Recomandate

Va salut!

La acest TV nu am nici o posibilitate de a modifica dimensiunea subtitrarii.

Filmele receptionate de el din cablu au dimensiunea subtitrarii hotarata de broadcaster: inteleg ca formatul DVB e o succesiune de bitmap, poze ca la DVD.

Dar cand vad un film de pe stick (de pe torenti) ar trebui sa pot regla dimensiunea subtitrarii. Nu gasesc nicaieri nici o setare/comanda pt subtitrare. In afara de butonul on/off al subtitrarii, nu am ce sa-i fac. Pe telecomanda exista un buton SUB PAGE, dar nu are efect nici la subtitrarile text nici la cele bitmap. Subtitrarea afisata de el e uriasa: 2 randuri acopera jumatate de ecran, pe inaltime. Nu am mai vazut asa ceva, nu poti vedea un film.

Ma poate ajuta cineva? Va multumesc mult.

Link spre comentariu

Il vinzi pe OLX si iti cumperi altul cu subtitrare mica...sau daca ai CURAJ, desfaci capacul la tv si postezi aici seria de la placa de baza si display, doar asa te putem ajuta cu ceva raspunsuri.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
21 hours ago, Costica Tv said:

Il vinzi pe OLX si iti cumperi altul cu subtitrare mica...sau daca ai CURAJ, desfaci capacul la tv si postezi aici seria de la placa de baza si display, doar asa te putem ajuta cu ceva raspunsuri.....

Multumesc pentru raspuns. Sper ca in cateva zile sa caut seria asa cum ai spus, si voi reveni aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări