Catalin.tehnic Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Salutare Am dat cu A5-ul de gresie si a crapat display-ul Telefonul era in starea blocat Se incarca,primeste apeluri,vorbesti la el Daca-l conectez la laptop,imi vede telefonul dar nu-mi vede niciun fisier Vreau sa recuperez agenda telefonica si niste poze Se poate face ceva ? (am gasit dispkay la 130-150 si 40-60 inlocuirea, dar nimeni nu-l are pe stoc!) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Nu se poate accesa continutul daca este blocat . Daca poti debloca telefonul inainte de conectare la PC vei avea acces la fisiere . Presupun ca touch este functional si poti tasta/desena secventa de deblocare . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Acum 6 ore, Catalin.tehnic a spus: Salutare Am dat cu A5-ul de gresie si a crapat display-ul Telefonul era in starea blocat Se incarca,primeste apeluri,vorbesti la el Daca-l conectez la laptop,imi vede telefonul dar nu-mi vede niciun fisier Vreau sa recuperez agenda telefonica si niste poze Se poate face ceva ? (am gasit dispkay la 130-150 si 40-60 inlocuirea, dar nimeni nu-l are pe stoc!) Ecran Samsung Galaxy A5 2017 Original Albastru Disponibilitate: In stoc 609,00 RON DISPLAY SAMSUNG GALAXY A5 A520 2017 COMPLET NEGRU 307,00 Lei Disponibilitate: Produs in stoc! DISPLAY SAMSUNG GALAXY A5 2017 AURIU 259,00 Lei Disponibilitate: Produs in stoc! Link spre comentariu
tiby_1981 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Daca nu e blocat FRP incercati cu TWRP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum