Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am inteles scuze de deranj ex:=sfat pt un proiect SAL=

SharkBite

Postări Recomandate

Ceea ce e mai jos am scris acum 2 zile si dupa ce am facut ceva cercetari pe forum am observat retinerea pentru difuzoarele SAL, nici eu nu sustin ca ar fi foarte bune, dar asta am cam asta vreau sa fac ca atatea bani am sa investesc in incinte de apartamant care rar vor fi date la maxim, doar la ocazii speciale si poate si asa cand ma doare pe mine capul. Asa ca imi cer scuze de deranj am vrut sa sterg topicul dar mai bine imi explic iesirea, oricum ma voi apuca de proiect de indata ce gasesc pe cineva capabil sa imi faca un filtru asemanator cu HV 328, il platesc bineinteles.

VA multumesc de intelegere si sorry inca odata

Salut, sper ca am scris bine titlul daca nu imi cer scuze

Am achizitionat de curand difurile:

Woofer

SBX 2030 , Pm / Pn: 120 / 80 W , f: 35 - 3.000 Hz , SPL(1W/1m): 88 dB , voice coil: 1,5", 4 layers , coil base: ALU , magnet weight: 30 Oz

Mid-bass speaker

SBX 1320 , Pm / Pn: 60 / 40 W , f: 50 - 7.000 Hz , SPL(1W/1m): 85 dB , voice coil: 1", 4 layers , coil base: ALU , magnet weight: 20 Oz;

Proiectul este aici http://www.elementa.co.yu/download/nacrt_zv_kutija.pdf

HS 20R-3 29 l/8ohmi, pe care cred ca am sa il redimensionez pt pal de 18mm.

Am nevoie de ajutor din partea celor care au experienta mult mai multa ca mine (care nu prea am multa , dar nici de loc) in rezolvarea urmat probleme:

1.Nu am gasit filtru HV 328 dar asi vrea unul asemanator care se pricepe sa il faca =HV 328 , loading: max. 200 W , crossover freq.: 500 Hz/3.000 Hz , cut off gradient: 12 dB/octave ,

adjustable output level high: 0/-3 dB ; low: 0/-2 dB ;

2.din schema nu reiese, sau mai bine zis nu imi dau eu seama, unde anume se plaseaza tubul de bass reflex in care din orificii "g'" sau "f", sau in amandoua, apropo are careva tuburi asemanatoare ca eu ce am gasit pe net erau f. scumpe;

3. se merita proiectul sau sa incerc altceva cu difurile(alt proiect)?

Mai am ceva intrebari dar am primit un tel si treb sa plec dar va mai stresez mai tarziu

Multumesc pt ajutor anticipat pt ca stiu ca voi primi asa cum am mai primit si cu alte ocazii

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

1

• SharkBite

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

tot ce pot sa-ti spun este sa faci proiectul pe care SAL il recomandaeu am un SAL SBX3040 caruia i-am facut incinta dupa proiectul recomandat de producator si sincer sunt multumit de elbafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări