Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Set 4x 6p3c noi

hoitu1983

Postări Recomandate

Vand un set de 6p3c noi noute si verificate pe catometru.

Pret: 100 lei

As prefera vanzarea in bucuresti dar le trimit si prin posta la nevoie.

IMG_20200602_195557.jpg

IMG_20200602_195624.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hoitu1983

4

• carageae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut!

Daca au baloanele drepte (multe au defecte de turnare si arata ca turnul din Pisa) le vreau.

Exista cumva si datele masuratorilor de pe catometru, sau au fost verificate doar pt. functionare?

Link spre comentariu

Va salut! Mie imi par suficient de drepte si uniforme baloanele. Si sunt si lipite drept in socluri. Nu le-am ales ci  poate am avut putin noroc.

In poza sunt deformate din cauza perspectivei si camerei de telefon. le trag o poza serioasa ca puteti vedea ma bine daca sun suficient de ok.

Le verficasem doar pentru functionare si aveau emisii cam 110-115% toate. Din pacate nu mai am catometrul (sylvania type 220). M-am lasat de sportul cu lampi.

Link spre comentariu

E OK, ideea nu e sa fie perfecte, dar am cateva noi, bune, dar au aproape 10 grade inclinare....arata descurajant sa pui asa ceva intr-un amplificator cu lampile la vedere.

Va trimit adresa in privat. Continuam acolo discutia.

Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări