Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

prindere policarbonat pe gard din fier

XAN77

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

6

• validae

3

• mac01

2

• Усилитель

2

Zile populare

Profilul pui cu silicon transparent.....si nu ar trebui sa intre.

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Oricum,la orice solutie,vor mai aparea probleme de coroziune la suprapunerile policarbonat metal.Aici ramane apa.Ideala ar fi o banda de etansare sau mastic.Efectul de coroziune poate fi minimizat si prin vopsirea adecvata a profilelor,adica 2 straturi grund si 1-2 straturi email.Destul de des am vazut meseriasii "lu peste prajit" care aplica direct email/vopsea neagra.Deci fara grund si fara pregatirea adecvata a suprafetelor.

Link spre comentariu

nu știu cum gândesc unii, văd destul de des pe la unele case stîlpi montați pentru porți care stau neprotejați să ruginească în voie, cică nu contează că se vor curăța oricum înainte de vopsire, sau porți metalice la fel în așteptarea unui grund cu lunile, sau stâlpi metalici neprotejați puși lângă stâlpi de beton(că urmează gard din plăci), care la vopsire (cândva după ce vor fi ruginiți bine), nu se va putea aplica nimic pe latura dinspre stâlpul de beton.

Mie mi-a luat mai mult să vopsesc gardul decât să-l sudez. Aș fi preferat să sudez altul decât să dau 2 mâini de grund și 2 de vopsea :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări