mesterel Postat Iunie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2020 Pare destul de clara treaba cand am dat sa verific dupa scriere: ERROR: end address outside of chip range... Memorie de la mivarom Am sa caut alta memorie si sa incerc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Acum 22 minute, mesterel a spus: Total 98 bad blocks! Este OK? Maxim cu bad blocks sa mearga trebuie sa fie maxim 25 1 Link spre comentariu
sadam Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 merge si cu 90 si ceva de blocuri defecte ,dar aruncata la gunoi Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Acum 25 minute, Florinel TV a spus: Maxim cu bad blocks sa mearga trebuie sa fie maxim 25 Cu 16 nu merge am incercat eu. De la 9 in sus e problema. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 1 oră în urmă, dan cod a spus: Cu 16 nu merge am incercat eu. De la 9 in sus e problema. Eu am prins si cu 26 si a mers, nu mai tin minte la ce tv, stiu doar ca era un samsung depinde si daca este plin nandul cu soft atunci nu merge, dar daca are mult gol atunci nu este problema Link spre comentariu
mesterel Postat Iunie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2020 Intradevar sunt mult prea multe. Cand bifez verificare dupa scriere deja ma atentioneaza softul ca informatia nu s-a incadrat pana la final in memorie si sa nu montez memoria pe PCB spune clar ca trebuie inlocuita.. programatorul este destept saracul dar eu sa o pot programa am debifat toate atentionarile :)) Da, sa vad de unde fac rost de o memorie, o scriu si revin cu rezultatul. O seara buna tuturor! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Eu le fac cu Beeprogul. Nu da gres. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Acum 12 ore, dan cod a spus: Eu le fac cu Beeprogul. Nu da gres. Am inteles, dar daca a cumparat nand de ma miva atunci acel nand nu este ok, poti scrie cu cel mai bun programator ca cum este Beeprogul, dar daca memoria nui ok atunci nu merge Link spre comentariu
sadam Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 cu beeprogul 2c modelul nou daca are mai mult de 24 bloc defece , nu te lasa sa o rescri , deect la gunoi Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Eu am Beeprog simplu. Cu 16 blocuri defecte nu m-am lăsat să scriu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Am avut nand cu 30 de baduri si la scris RT-ul, dar a spus la urma ca este bun de aruncat Link spre comentariu
attilaa0 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Aceasta memorie nand trebuie SCHIMBAT daca vreti sa tina ,cumparati una noua ,reprogramati si gata. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Acum 1 minut, attilaa0 a spus: Aceasta memorie nand trebuie SCHIMBAT daca vreti sa tina ,cumparati una noua ,reprogramati si gata. Noua și proasta nu? Daca cele noi ar fi ok da dar așa..... Link spre comentariu
attilaa0 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Eu am luat 3 pana acum si toate au mers,unu avea 3 baduri,altul 10,si au mers fara probleme,le- am scris cu RT809h cu optiunea hard copy.Cu Tnm5000 inca nu am scris.Nandurile le-am luat de pe aliexpre la un pret de nimica. Dar intrebarea este mai merge internetul dupa resoftare? Editat Iunie 4, 2020 de attilaa0 Link spre comentariu
mesterel Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 Am comandat RT sa fie aici. Memoria de la miva dupa cateva stergeri si bad recovery a ajuns la 7 bad block din 98 cate avea. Tot nu este OK. Inca nu am facut rost de o memorie in firea ei nici timpul nu m-a ajutat astazi. Baiat destept am aruncat si memoria originala Ramane sa ai caut maine, pana la urma cred ca o sa comand una de pe OLX si din ambitie neprogramata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum