Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Znder FT2101 nu are sunet!

Postări Recomandate

Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru acest tv din titlu care nu are sunet decat un fasait pe oricare standard ,am inlocuit MSF,ambele filtre ,tunerul, jungla ,am rescris memoria cu un dump probat ba chiar am pus o memorie gata scrisa dintr-un tv functional dar nu se modifica nimic  am intrat in meniul service la optiunea 3 am incercat toate combinatiile de la 000 pana la 255 ,desi stiu ca nu mai merita munca ma sgandare curiozitatea ce anume ar mai putea fi defect .Ce pareri aveti ce ar mai putea fi ,ca doar nu o fi procesorul!!      

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spyry

4

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

• ionel sm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cei doi tranzistori sunt pentru muting dar eu am un zgomot ca si cum nu as avea antena conectata ,se poate controla volumul numai ca nu exista sunet ,nu este modelul acela cu procesor de sunet, este varianta ,,chiala''.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, spyry a spus:

Jungla STV2246H

Si ic801 ce integrat este? daca nu este spune ce sasiu are sa stiu sa pot sa te ajut

Sau este cu integrat comutator HC4052

Link spre comentariu

Eu pot considera acest defect un defect ciuda, deoarece daca am tot schimbat aproape toate componentele dupa Rf sunet am apelat la o metoda veche pe care nu am mai folosit-o de ani de zile si anume am inceput sa pimb degetul pe lipituri pe la filtre ,si deodata am atins cu degetul pe pinul 2 al junglei si pe la masa cumva si a aparut sunetul dar numai cand tineam degetul in punctul acela ,am luat un condesator de 100nf l-am lipit intre pinul2 jungla si pinul 1 al unui filtru MSF care ar fi  trebuit sa fie acolo dar din motive economice sau stiu si eu de ce, nu a fost montat din fabrica si culmea functioneaza ,:scarpindeci mai concret acest condesator are un picior in aer nu e conectat nicaieri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări