Cristin Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Bună ziua! Am o mașină de pâine Alaska care nu mai amesteca ingredientele. Dospeste și coace fără probleme. Aveți idee care ar fi cauza? Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Masinile astea au o curea care are viata cam cat sa treaca garantia, se poate inspecta vizual, necesita demontarea masinii, daca e ok trebuie vazut alimentarea motorului si controlat daca nu e blocat..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Ca sa ajunga la dospit, trebuie sa framante. Indiferent de starea curelei, motorul trebuie sa se auda. Daca nu se aude, ori e defect, ori nu e comandat. Asa cum ti s-a spus, trebuie demontata masina si masurat. Posibil sa scapi doar cu schimbarea periilor, de exemplu. De regula, ca defecte mecanice, am intalnit cel mai des, uzura lagarelor si prin jocul creat, antrenarea defectuasa prin cureaua canelata...incalecarea danturii pinioanelor. Cand incepe sa se duca un reper, se duc pe rand toate, in asa fel incat e mai ieftin sa cumperi una noua, decat sa te apuci sa repari. Dar inainte de asta, merita vazut ce nu e in regula, mai sunt si defecte usor remediabile. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Cu pandemia asta lumea a cumparat toate masinile ieftine, nu gasesti la pret rezonabil, asa e si cu tabletele. Demontat, vazut, masurat, nu este complicat, atentie la tensiunea de 220... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Da, am vazut. Acelasi soc am avut cand am cautat o camera web...de la 150 lei in sus. Noroc ca am gasit cateva uitate prin smelturi si am rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum