sorinpavel Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 (editat) Off topic.Inchide un topic sau pe toate si faci doar un topic.Ai voie 3 topice maxim.Asta ca sa nu le inchida moderatorul.Succes Editat Mai 31, 2020 de sorinpavel Link spre comentariu
RJK Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Acum 28 minute, sorinpavel a spus: Off topic.Inchide un topic sau pe toate si faci doar un topic.Ai voie 3 topice maxim.Asta ca sa nu le inchida moderatorul.Succes Pierdere de timp, moderatorul de aici nu-si face datoria. Link spre comentariu
petriangabor Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 daca in viata asta nu esti si putin indulgent o sa ai numai de castigat, nu poti fi arogant si nici un sef prea arogant si dur. realitatea de zi cu zi Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 17 hours ago, RJK said: Pierdere de timp, moderatorul de aici nu-si face datoria. Cum ai ajuns la concluzia asta? PS: Autorul anuntului are 3 topicuri active momentan. Link spre comentariu
RJK Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Simplu, nu este prima data cand raportez ceva si nu faci nimic, desi am dreptate. Am raporat acest anunt la cateva ore dupa postare, nu ai facut nimic. A atentionat sorinpavel , nu ai facut nimic. Acum 23 minute, Marian a spus: PS: Autorul anuntului are 3 topicuri active momentan. Are trei topicuri acum dupa ce i-ai sters primul topic cu multimetrul E0302 unde si acolo primise observatii, de fapt cam la toate a fost atentionat, dar TU ai spus ca este OK, dupa ce si-a editat anuntul. Acum dupa ce a gresit DIN NOU, trebuia macar atentionat sau/si inchis TOATE topicurile conform regulamentului : 7. Sunt permise doar 3 anunturi active simultan pentru orice utilizator, daca doriti sa deschideti un altul nou va trebui intai inchis unul din cele vechi, lasati pe anunt comentariu, sau intr-un mesaj privat catre unul din moderatori, faptul ca anuntul nu mai este valabil, moderatorii vor rezolva problema inchiderii anuntului, faceti in asa fel incat produsele sa poata fi incluse in aceste 3 anunturi. Incalcarea acestei reguli duce la inchiderea tuturor anunturilor acelui utilizator. Este deasemenea interzisa comercializarea unui produs in 2 sau mai multe anunturi simultan. Incalcarea acestei reguli aduce dupa sine sanctionarea cu 3 puncte de avertisment, corespunzand unei perioade de 3 zile de restrictie de la a posta oriunde pe forum, pe motiv de incalcarea regulilor. Concluzia mea ramane corecta: nu-ti faci datoria ! P.S. Anunturile nu trebuie sterse, ci inchise si dupa un anumit timp trebuie sterse. Daca un obiect furat este vandut pe forum, se face plangere la politie cum mai poate demonstra pagubitul ca a fost postat aici, eventual vandut aici, daca TU stergi topicurile ? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 (editat) 15 minutes ago, RJK said: Am raporat acest anunt la cateva ore dupa postare, nu ai facut nimic. Nu mai primesc nici un raport demult ( foarte mult timp ), am sesizat asta lui Vasile, nu s-a facut nimic, nu stiu care-i problema si nici ce s-ar putea face sa se rezolve. Cunosc atentionarile la care faci referire si n-am mai intervenit pentru ca s-au facut corectiile necesare. Au fost mai multe situatiile si la mai multi utilizatori in care s-a cerut ceva indulgenta in special pentru poze ( specificandu-se ca se va reveni si cu ele ) sau uneori si cu preturile, am acordat-o in mai multe situatii, si aici eram obligat sa fac la fel. Cat despre numarul de anunturi, repet, momentan are 3, daca o sa mai deschida un altul fara sa solicite inchiderea/stergerea unuia dintre cele existente, o sa intervin negresit. Nu este nici favoritism si nici neglijenta, prefer sa astept sa vad la cei nou veniti la bazar daca neregularitatile sunt simple neatentii sau intentionate, si actionez apoi in consecinta. Nu este nici discriminare fata de cei vechi pentru ca ei stiu deja regulile foarte bine, si n-au scuza daca le incalca, in timp ce cineva nou venit ar putea invoca faptul ca nu stia, dar ca se va conforma pe viitor. In alta ordine de idei, daca autorul solicita sa i se stearga un anumit topic, este cat se poate de normal sa fac asta, este dreptul lui sa solicite asta si am facut-o in nu mai stiu cate randuri la multi ( nou veniti sau vechi ). Argumentul tau n-are legatura, responsabiliatea pentru ce se vinde apartine strict vanzatorului, si eventualele tepe nu se rezolva pe forum ci la politie. Daca mai ai alte nemultumiri fata de mine te poftesc sa deschizi topic la sugestii si reclamatii, ti le expui acolo. Aici suntem offtopic si voi face curatenie mai tarziu. Spor. Editat Iunie 1, 2020 de Marian Link spre comentariu
petriangabor Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Acum 12 ore, RJK a spus: Simplu, nu este prima data cand raportez ceva si nu faci nimic, desi am dreptate. Am raporat acest anunt la cateva ore dupa postare, nu ai facut nimic. A atentionat sorinpavel , nu ai facut nimic. Are trei topicuri acum dupa ce i-ai sters primul topic cu multimetrul E0302 unde si acolo primise observatii, de fapt cam la toate a fost atentionat, dar TU ai spus ca este OK, dupa ce si-a editat anuntul. Acum dupa ce a gresit DIN NOU, trebuia macar atentionat sau/si inchis TOATE topicurile conform regulamentului : 7. Sunt permise doar 3 anunturi active simultan pentru orice utilizator, daca doriti sa deschideti un altul nou va trebui intai inchis unul din cele vechi, lasati pe anunt comentariu, sau intr-un mesaj privat catre unul din moderatori, faptul ca anuntul nu mai este valabil, moderatorii vor rezolva problema inchiderii anuntului, faceti in asa fel incat produsele sa poata fi incluse in aceste 3 anunturi. Incalcarea acestei reguli duce la inchiderea tuturor anunturilor acelui utilizator. Este deasemenea interzisa comercializarea unui produs in 2 sau mai multe anunturi simultan. Incalcarea acestei reguli aduce dupa sine sanctionarea cu 3 puncte de avertisment, corespunzand unei perioade de 3 zile de restrictie de la a posta oriunde pe forum, pe motiv de incalcarea regulilor. Concluzia mea ramane corecta: nu-ti faci datoria ! P.S. Anunturile nu trebuie sterse, ci inchise si dupa un anumit timp trebuie sterse. Daca un obiect furat este vandut pe forum, se face plangere la politie cum mai poate demonstra pagubitul ca a fost postat aici, eventual vandut aici, daca TU stergi topicurile ? nu pot sa ma abtin si nici nu vreau de asta @RJK bag de seama ca sunteti ajutor de serif ceva de genu s-au suferiti de sefie am observat ca prea iati luat mai pe toti in pleazna ba ca nu a facut nu stiu ce ,ba ca nu e bine ba ca...ba ca aveti vro boala ceva ?ce tot aveti cu noi astia m-ai nestiutori.....spuneti o data frumos in PM nu satiti pana la cer sa vada si alti ca nu va creste nici salariul si nici pensia Si referitor la furtutri cine ar vinde ceva furat aici ???? Am m-ai fost luat la misto o data tot aici cu geografia..scz aici cerem ajutor si idei nu facem teme OK? PS.incercati sa fiti m-ai indulgent si m-ai bland domnule ca sfarsitul este aproape i-mi cer scuze tuturor Si apropo @RJK eu am sters anuntul nu moderatorul si daca m-ai gasesc vro 2 ca dumneavoastra sterg si contul si ma duc....... Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Citeste regulamentul si conformeaza-te ! Prea multa vorbarie ! Link spre comentariu
petriangabor Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Acum 4 minute, grosu99 a spus: Citeste regulamentul si conformeaza-te ! Prea multa vorbarie ! m-am comformat inainte si am cerut si scuze vorba multa saracia omului Link spre comentariu
Postări Recomandate