Audio2000 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Buna ziua si bine v-am gasit , sunt nou pe acest util si frumos forum . Am o rugamimte daca se poate , are cineva o schema , nu foarte complexa , de masurator bobine si condensatoare care sa fie cuplat la un multimetru digital . Am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic solid , clar daca pot spune asa . Am cerut ajutorul aici deoarece ma gandesc ca unii dintr-e dumneavoastra ati realizat un asa montaj si stiti ca functioneaza. Ce am gasit nu a avut o scara prea larga de masurare L.C. O zi buna si un inceput de vara frumos si cu multa sanatate ! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Nu crezi că e mai bine să cumperi un kit gata făcut, care să măsoare capacităţi şi inductanţe cu precizie şi să fie de sine stătător ? Nu sunt aşa scumpe.Se găsesc şi pe forum de vânzare. Link spre comentariu
Audio2000 Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 Acum 44 minute, validae a spus: Nu crezi că e mai bine să cumperi un kit gata făcut, care să măsoare capacităţi şi inductanţe cu precizie şi să fie de sine stătător ? Nu sunt aşa scumpe.Se găsesc şi pe forum de vânzare. Probabil asta am sa fac , am sa caut pe internet si poate voi gasi ceva bun , va multumesc de sfat , o seara buna si multa sanatate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum