bandutoiu Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 4000 euro pe olx Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Iunie 6, 2022 Partajează Postat Iunie 6, 2022 Cam vechi topicul, dar am o nelamurire...Ai spus ca ai motoare de 3Nm iar viteza este de 10m/min. Eu nu am reusit sa duc nici un motor fara encoder la viteza asta. Nici de 3Nm nici de 12Nm. Pe alea cu encoder le-am dus pe cele de 2.6Nm in 15m/min cu vreo 40kg pe axa, iar pe ala de 12Nm in 12m/min in gol. Toate motoarele fara encoder se blocau la o viteza mai mare de 5m/min. Interfata e pe port paralel, drivere setate la 1600 pasi pe rotatie. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 6, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 6, 2022 Depinde si ce drivere ai si cum e setat portul paralel, cu alte drivere nu am reusit nici eu dar cu asta ce era pe acel cnc nu am avut nici o problema, ducea si mai mult chiar, se blocau doar pe la vro 15m am precizat ca pasul surubului e era de 10mm ? nu mai stiu Driverul era unu pe 3 sau 4 axe, cred ca 3 de la leadshine, nu cred ca il mai produc alimentarea driverului cred ca era la 48V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum