Administratori Badman Postat Iunie 1, 2020 Administratori Partajează Postat Iunie 1, 2020 Pentru cine e interesat de proiectul masinii il dau contra 1 lada de bere Cel mai misto CNC, il auziti ce frumos fluera? Nu tu sgomote de oale sparte sau alte prostii Link spre comentariu
spark Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Viteza de executie este impresionata si suprafata mare de lucru, harmalaie fac toate dar la dumneavoastra se aude in fundal ""alarma de coleziune"" Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 1, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 1, 2020 nu sa colezionat cu nimic, poate ai auzit pompierii ce veneau sa stinga focul ce a izbucnit dupa ca am terminat probele Link spre comentariu
cnc_step Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Ti-ai facut roti pentru trotineta??? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 2, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 2, 2020 am trotineta, astea le-am facut pentru trotineta ta Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Ce motoare ai la el? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 2, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 2, 2020 3nm Link spre comentariu
John Chris Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Felicitari! Merge brici! Link spre comentariu
John Chris Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Felicitari! Merge brici! La 02.06.2020 la 12:04, Vasile a spus: 3nm Se preteaza si la frezari in lemn de stejar ? Cit e spindle ul ? Merci. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 2, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 2, 2020 Salut Nu-l mai am pe acesta Motorul de frezare a fost de 1,5kw si putea sa frezeze orice... uite-l aici in aluminiu Chinezesc cu racire pe apa luat de pe ebay, cred ca vro 1000 de lei(fara convertizor) a costat daca de pret intrebi, am cautat sa fie cu 4 rulmenti si nu cu 2. Link spre comentariu
bandutoiu Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Puteti sa dati si niste cote ale masinii XYZ Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 8, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 8, 2020 1200x800x180mm curse utile de lucru Link spre comentariu
John Chris Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Bravo. Fain proiectul! Link spre comentariu
merck Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 @Vasile cred ca userii ar fi interesati de un pret (daca este de vanzare) dar nu indraznesc .... . Cine intreaba daca frezeaza si in stejar sau intreaba de lungimea axelor xyz ... nu intreaba degeaba. Deci indraznesc eu: cat ceri pe el daca este de vanzare? Link spre comentariu
bandutoiu Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Omul spune in titlu necomercial,poate pe unii chiar ii intereseaza proiectul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum