carageae Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 O lista actualizata ar fi binevenita. Va trimit si eu un mesaj. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Un pret ptr tot lotul de la punctul 142? Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 12 ore, carageae a spus: O lista actualizata ar fi binevenita. Va trimit si eu un mesaj. o sa fac o actualizare cat de curant , am raspuns pe MP Acum 10 ore, Tanase Ion a spus: Un pret ptr tot lotul de la punctul 142? Nu pot evalua tuburile , vi le pt trimite si le puteti evalua dumneavoastra . Pot fi date si bonus daca se face o comanda consitenta , putem vorbi si pe privat Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Facetimi va rog un pret ptr punctele 142 si 141 sunt lampar inrait si sunt interesat mai mult de tuburi, depinde si de starea lor, depinde de pret, multumesc anticipat ptr intelegere astept pe mp un rasp, cu stima si respect o zi buna Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Februarie 21, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2022 Va rog sa inchideti acest topic ;voi incerca sa creez 2 topicuri diferite putin mai organizate dupa ce termin de inventariat fiecare tip de componenta in parte Link spre comentariu
Postări Recomandate