Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor Sky, Microscop, ventilatoare, etc.

Marele Savant

Postări Recomandate

**  Vind receptor satelit DRX890v, este folosit in UK pentru abonatii Sky, dar se poate folosi ca receptor obisnuit. este varianta slim, model 2019, cu multe facilitati. Dispune si de un HDD SATA de 500 de Gb, constructie speciala dedicata pentru functionarea indelungata, dar cred ca nu poate fi folosit pentru inregistrare decit in cazul programelor pentru care este platit abonamentul! In rest este complet functional si foarte destept! Vine cu o telecomanda noua si una folosita dar functionala! Are si cartela daca doreste cineva sa continue abonamentul! Se poate folosi ca atare sau recupera componentele, dar e pacat de el, este aproape nou!

pretul este de 115 lei plus transport!

** router Netgear N600 -Gigabit, dual band. este folosit, dar nu are nici o problema, net superior multor glume de pe piata! Are si alimentator, dar nu apare in foto. pretul este de 100 lei

**Microscop electronic, pentru botanica sau biologie! Iluminarea poate fi facuta prin reflexie, de sus'' sau prin transparenta de desubt.

mareste 10x-50x200x, avind 3 obiective diferite, nu este zoom electronic. rezolutie doar SVGA 800×600, se livreaza impreuna cu drivere si aplicatia originala, copiate pe CD. Poate fi folosit pe Win XP pina la Win10, pe 32 sau 64 de biti. Pretul este de 80 lei.

Nu poate fi folosit pentru depanare in electronica, distanta dintre obiectiv si masa de lucru fiind foarte mica, cel mult pentru placi cu smd, dar este recomandat pentru biologie, botanica sau alte asemenea aplicatii!

** ventilatoare tip turbina sau alte modele, de foarte buna calitate!!! majoritatea sint noi, dar am si un lot de ventilatoare folosite. cele folosite sint mai multe, nu apar toate in foto,

preturi intre 35 si 100 de lei.

pot fi gasite mai multe informatii pe site-ul meu, urmind linkul:  http://digitronics.ro/index.php/kit-uri-module-ventilatoare/

in actualul context, prefer plata in cont, pot expedia prin posta sau FAN.

Contact prin MP!

MICROSCOP.jpg

SKY-1.jpg

SKY-2.jpg

V-1.jpg

V-2.jpg

V-3.jpg

V-4.jpg

V-5.jpg

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

9

• cipriyan123

3

• mac01

2

• grosu99

2

Top autori în acest subiect

Diametrul exterior, maxim este de 17 cm. sa stiti ca sint excelente. acestea sint noi, dar cele folosite au mers citiva ani, in fiecare an, in sezonul cald,  3-4 luni neoprite!

Link spre comentariu

Buna dimineata,

Microscopul il doresc eu pentru copil. Este pasionat de biologie, zoologie, etc. Chiar i-am spus zilele trecute ca o sa-i comand din China un microscop.

Spuneti-mi, va rog, cum procedam.

Multumesc.

Link spre comentariu

Ventilatoare de 92mm sint doar 4 bucati, doua noi si doua folosite!

pentru microscop, dati-mi un mesaj cu nr. de telefon si vorbim!

Link spre comentariu

Aveati pe digitronics niste placi ptr piese (mai noi ) .Nu se vedea bine ce componente erau pe ele

Editat de grosu99
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Marele Savant a spus:

Ventilatoare de 92mm sint doar 4 bucati, doua noi si doua folosite!

pentru microscop, dati-mi un mesaj cu nr. de telefon si vorbim!

Și cât costa cele 4 buc?

Link spre comentariu

Mai am 2369, fabricatie MEV si Siemenes!

-miscroscopul nu mai este disponibil, rezervate turbinele.

-se adauga aproape 10 Kk. de surse de alimentare, toate functioneaza, posibil sa fievre-una defecta printre ele, dar este exceptia. sint si citeva de la telefoanele mai vechi, dar putine! majoritatea sint cu transformator de retea, mai putine sint cele in comutatie!

pretul este 100 lei toate, plus transport, plata in cont!

surse.jpg

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Marele Savant a spus:

30 lei plus transport, plata in cont

Ok. Va rog să-mi trimiteti datele contului pe pm, eventual un nr de telefon. 

Numi bine.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări