Marele Savant Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 (editat) ** Vind receptor satelit DRX890v, este folosit in UK pentru abonatii Sky, dar se poate folosi ca receptor obisnuit. este varianta slim, model 2019, cu multe facilitati. Dispune si de un HDD SATA de 500 de Gb, constructie speciala dedicata pentru functionarea indelungata, dar cred ca nu poate fi folosit pentru inregistrare decit in cazul programelor pentru care este platit abonamentul! In rest este complet functional si foarte destept! Vine cu o telecomanda noua si una folosita dar functionala! Are si cartela daca doreste cineva sa continue abonamentul! Se poate folosi ca atare sau recupera componentele, dar e pacat de el, este aproape nou! pretul este de 115 lei plus transport! ** router Netgear N600 -Gigabit, dual band. este folosit, dar nu are nici o problema, net superior multor glume de pe piata! Are si alimentator, dar nu apare in foto. pretul este de 100 lei **Microscop electronic, pentru botanica sau biologie! Iluminarea poate fi facuta prin reflexie, de sus'' sau prin transparenta de desubt. mareste 10x-50x200x, avind 3 obiective diferite, nu este zoom electronic. rezolutie doar SVGA 800×600, se livreaza impreuna cu drivere si aplicatia originala, copiate pe CD. Poate fi folosit pe Win XP pina la Win10, pe 32 sau 64 de biti. Pretul este de 80 lei. Nu poate fi folosit pentru depanare in electronica, distanta dintre obiectiv si masa de lucru fiind foarte mica, cel mult pentru placi cu smd, dar este recomandat pentru biologie, botanica sau alte asemenea aplicatii! ** ventilatoare tip turbina sau alte modele, de foarte buna calitate!!! majoritatea sint noi, dar am si un lot de ventilatoare folosite. cele folosite sint mai multe, nu apar toate in foto, preturi intre 35 si 100 de lei. pot fi gasite mai multe informatii pe site-ul meu, urmind linkul: http://digitronics.ro/index.php/kit-uri-module-ventilatoare/ in actualul context, prefer plata in cont, pot expedia prin posta sau FAN. Contact prin MP! Editat Mai 31, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
elektronu85 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Ventilatoarele Comair Rotring ce diametru au? Mulțumesc! Din poză nu prea îmi dau seama... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 31, 2020 Autor Partajează Postat Mai 31, 2020 Diametrul exterior, maxim este de 17 cm. sa stiti ca sint excelente. acestea sint noi, dar cele folosite au mers citiva ani, in fiecare an, in sezonul cald, 3-4 luni neoprite! Link spre comentariu
Zoltanh Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Buna dimineata, Microscopul il doresc eu pentru copil. Este pasionat de biologie, zoologie, etc. Chiar i-am spus zilele trecute ca o sa-i comand din China un microscop. Spuneti-mi, va rog, cum procedam. Multumesc. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Ventilatoare alimentate la 12V cu dimensiuni exterioare 92/92/25 mm aveți? Pot fi noi ori folosite! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 Ventilatoare de 92mm sint doar 4 bucati, doua noi si doua folosite! pentru microscop, dati-mi un mesaj cu nr. de telefon si vorbim! Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 (editat) Aveati pe digitronics niste placi ptr piese (mai noi ) .Nu se vedea bine ce componente erau pe ele Editat Iunie 1, 2020 de grosu99 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 cele cu smd-uri? Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Da ! Dar nu primele placi (am luat doua din cele cu mixere).Ma refer la ultima aparitie Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Acum 8 ore, Marele Savant a spus: Ventilatoare de 92mm sint doar 4 bucati, doua noi si doua folosite! pentru microscop, dati-mi un mesaj cu nr. de telefon si vorbim! Și cât costa cele 4 buc? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2020 30 lei plus transport, plata in cont Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Tranzistoare 2N2369 mai aveti? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2020 Mai am 2369, fabricatie MEV si Siemenes! -miscroscopul nu mai este disponibil, rezervate turbinele. -se adauga aproape 10 Kk. de surse de alimentare, toate functioneaza, posibil sa fievre-una defecta printre ele, dar este exceptia. sint si citeva de la telefoanele mai vechi, dar putine! majoritatea sint cu transformator de retea, mai putine sint cele in comutatie! pretul este 100 lei toate, plus transport, plata in cont! Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 (editat) Cate tranzistoare mai aveti in total si ce pret are bucata? Multumesc! Editat Iunie 2, 2020 de mac01 Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Acum 10 ore, Marele Savant a spus: 30 lei plus transport, plata in cont Ok. Va rog să-mi trimiteti datele contului pe pm, eventual un nr de telefon. Numi bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate