razvaneu Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 rog unele sfaturi de la cineva care se pricepe la amplificatoare boxe,,,etc,,,eu nu ma pricep ,,,,as vrea sa fac un dispozitiv de alungare a pasarilor ,,grauri ,,,,,,,am gasit pe net sunete pt asa ceva,,,ma gandesc la varianta unui modul mini amplificator cu o sirena din aia tip goarna ,,am gasit si la 125db la 20w si la 130 db la 30w,,sunetele puse pe un card ,,cardul la o boxa portabila wster ws-655 de 3w,,,,amplificatorul conectat la boxa prin iesirea de casti a boxei portabile,,credeti ca se poate realiza ,cum sa procedez sa iau intai sirena apoi amplificatorul http://visionshop.ro/produse/alarme-antiefractie/sirene/sirene-de-exterior/sirena-de-exterior-stim-s1203 Link spre comentariu
maky_geo Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Prietene dacă ai nevoie de politie in fiecare zi la poarta ta încearcă cu cea de 130db și 30w sigur ai găsit remediu pentru politie din cauza vecinilor. Ai să dai la amenzi cat pentru tot satul. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Sint megafoane cu card direct din fabricatie. Sirenele sint numai sirene si obtin zgomotul ala numai la sunetul generat intern. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Ia-ți un tun cu gaz. E mai simplu... Link spre comentariu
validae Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Mai ecologic ar fi să vă procuraţi un prădător natural al păsărilor dăunătoare.Nu ar deranja nici vecinii cu bubuituri sau cârâituri de zeci de waţi.... Link spre comentariu
razvaneu Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 e greu de procurat un pradator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum