Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doza pickup

legionaru

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• legionaru

3

• tavipop

2

• doru3160

1

• mihaibrinza

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Legionaru.Rusii trec ca denumire "igla",deci ac,dar si ca "golovka",adica cap.

Modelul picupului este destul de vechi.A fost folosit si la o varianta pe tuburi.Greu de gasit.La rusi.

Daca nu se intentioneaza o reparatie la "pixel" cred ca mai degraba adapyarea altei doze sau altui brat cu doza cu tot.

Daca este picup mono doza care merge e de la Acord 201 mono.Tipul dozei ГЗП-310.

Screenshot_20200617-222415_Firefox.jpg

Link spre comentariu

L-am înapoiat proprietarului, rămânând sa ne anunțăm reciproc în cazul în care găsim unul dintre noi, cu toate că șansele sunt minime.... Da pickup ul este mono!

Model destul de vechi, mai patinează și platanul, dar i-am spus că atât timp cât nu avem doza, nu are rost sa m-apuc de el....

Editat de legionaru
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 18.06.2020 la 9:21, legionaru a spus:

L-am înapoiat proprietarului, rămânând sa ne anunțăm reciproc în cazul în care găsim unul dintre noi, cu toate că șansele sunt minime.... Da pickup ul este mono!

Model destul de vechi, mai patinează și platanul, dar i-am spus că atât timp cât nu avem doza, nu are rost sa m-apuc de el....

S-ar putea sa mai am eu , ma voi uita .

Link spre comentariu

Se gasesc pe site-ul  o_x.  4 bucati in Iasi  , botezate "doza lancie" , si cel putin 1 in Bucuresti , titlu anunt "Doză,ac, accesorii pickup rusesc Akkord." Sunt anunturi din Iunie anul acesta , probabil ca-s valabile inca. Succes !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări