legionaru Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 Este pentru pickup-ul allegro tehnoton. Link spre comentariu
mihaibrinza Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Esti sigur ca nu este doar un ac cu revers? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 (editat) E doza ruseasca piezo, mono, nu e numai ac, dar da, e revers. Editat Iunie 17, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Legionaru.Rusii trec ca denumire "igla",deci ac,dar si ca "golovka",adica cap. Modelul picupului este destul de vechi.A fost folosit si la o varianta pe tuburi.Greu de gasit.La rusi. Daca nu se intentioneaza o reparatie la "pixel" cred ca mai degraba adapyarea altei doze sau altui brat cu doza cu tot. Daca este picup mono doza care merge e de la Acord 201 mono.Tipul dozei ГЗП-310. Link spre comentariu
legionaru Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) L-am înapoiat proprietarului, rămânând sa ne anunțăm reciproc în cazul în care găsim unul dintre noi, cu toate că șansele sunt minime.... Da pickup ul este mono! Model destul de vechi, mai patinează și platanul, dar i-am spus că atât timp cât nu avem doza, nu are rost sa m-apuc de el.... Editat Iunie 18, 2020 de legionaru Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 La 18.06.2020 la 9:21, legionaru a spus: L-am înapoiat proprietarului, rămânând sa ne anunțăm reciproc în cazul în care găsim unul dintre noi, cu toate că șansele sunt minime.... Da pickup ul este mono! Model destul de vechi, mai patinează și platanul, dar i-am spus că atât timp cât nu avem doza, nu are rost sa m-apuc de el.... S-ar putea sa mai am eu , ma voi uita . Link spre comentariu
tavipop Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Daca mai sunt disponibilitati sunt interesat si eu de o doza pentru acest pick-up! Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Se gasesc pe site-ul o_x. 4 bucati in Iasi , botezate "doza lancie" , si cel putin 1 in Bucuresti , titlu anunt "Doză,ac, accesorii pickup rusesc Akkord." Sunt anunturi din Iunie anul acesta , probabil ca-s valabile inca. Succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum