Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audiofilia şi lămpile, pro şi contra...

carageae

Postări Recomandate

Acum 10 ore, sesebe a spus:

Cine își permite sa cumpere boxe de calitate nu-și face boxe DIY decit dacă e pasionat sa construiască asa ceva. 

Valabil si la tot ce exista pe acest forum:cine are bani nu se chinuie cu constructia , nu pierde timpul cu deastea...mai bine tolanit pe canapea cu dejitile pe tasta mobilului.

Link spre comentariu
La 05.06.2020 la 7:40, simson a spus:

Valabil si la tot ce exista pe acest forum:cine are bani nu se chinuie cu constructia , nu pierde timpul cu deastea...mai bine tolanit pe canapea cu dejitile pe tasta mobilului.

Eu nu cred ca e vorba doar de bani ...mai degraba ar fi vorba de pasiune adevarata transformata in realitate sau in job  pur si simplu !Foarte multi pe aici dau doar din gura si din grafice  ,bagandu-se in seama si supravietuind pe spinarea fraierilor ,insa putini sunt cei ce investesc in audio ( boxe , lampi , componente de calitate , munca asidua de atelier( cercetare , documentare si punere in practica ) etc.) Se vad si se stiu toti , ( din ambele categorii ) fara doar si poate ! Concluzie ?! ... idiot time is over sau macar asa ar trebui sa fie !

Editat de romicap
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări