Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri sistem cu procesor AMD

maxente

Postări Recomandate

Acum 5 minute, Усилитель a spus:

Pt romani poate , dar vad ca de ex la unguri functioneaza : casele de marcat sunt legate la fisc , inteligenta artificiala ,stie cand are lumea zile de salariu ,pensii , cum se fac vanzarile in functie de zile ,luni ,anotimpuri , concedii  ,etc , si da semnal daca e ceva suspect la o firma....si se face un control , la prima nu se da amenda....

apoi au digitalizat totul , cauti un articol , un reportaj , o voce si o gaseste .....

La ei bugetarii sunt putini si cu salarii mici , au digitalizat marea majoritate  a serviciilor , nu sunt masa de votare .....

IA se poate folosi la multe , doar trebuie sa vrei .....

IA nu e exagerare , si mai ales in programare ,unde lucrurile sunt exacte : spui ce sa faca programul ,ce variabile are , etc , si face un soft , asta e viitorul....  , 

Mai nou cu jocurile care se fac prin streaming nici macar placa grafica puternica nu e nevoie .

In general e bine sa iei placa de baza cea mai noua si de viitor , si un procesor nu chiar cel mai cel......asta daca vrei sa faci economie .Apoi dupa ce se ieftinesc , se poate lua mai ieftin unul mai performant , preturile scad repede  .Memoria buna , de calitate si SSD e neaparat necesar .

In ultimii ani nu am mai auzit o cunostinta sa cumpere calculator .....si mai ales performant.Se multumesc cu un laptop de performante medii.....deci inafara de gameri , nu prea vad rostul la placile video "ultimul racnet "....

Ps . ( am construit sute de calculatoare  din 90 incoace , m-am straduit sa fiu in top , m-am lasat pagubas....  cand era ceva un CD -rom 4x , aveam din acela care inghitea deodata 4 buc CD-uri , si le schimba in interior  = CD wexler  - faceam muzica pe calculator cu softuri cu licenta cumparate cu licenta din Germania  ) 

Asta nu prea mai merge acum pt ca o placa de baza nu prea mai sustine mute tipuri/generatii de procesoare.

Link spre comentariu

Da sesebe , ai dreptate , e tot mai greu , ca se schimba tot designul ,la toate , dar mai e ceva spatiu de manevra , iei un procesor cu mai putine core-uri si frecventa mai mica si apoi unul care este varf....din aceasi generatie

( si numai daca vrei sa faci ceva economie / nu sunt fanul aruncarii banilor daca nu e imperios necesar ,  se pot cheltui si pe alte lucruri.... utile ) 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Усилитель a spus:

Ma refer in general la oameni privati care nu mai au nevoie de  putere de calcul ....de la raspandirea telefoanelor smart ,tablete  si trecerea la laptop ,multi nu mai au nevoie nici de calculatoare

Nu vreau nimic acasa gen tableta si alte acareturi din astea mobile. Cu banii pe care i-am dat pe sistemul asta imi luam lejer un laptop nou, dar nu vreau ca sunt castrate ca performante fata de o unitate normala si, oricum, va sta intr-un loc, nu e nevoie sa ma plimb cu ea. Pentru alte chestii rapide am telefonul mobil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări