maxente Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 Absolut DDR4 sunt, adica mai exact astea Placa de baza la care ma uitam e asta. In lista de compatibilitati nu vad memoriile mele. Le am deja de la alt sistem si stateau degeaba. Acum daca n-or merge aia e, iau altele Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Memorile la 2133 vor trage in jos performanta intregului sistem. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2020 Si ce, merg jocurile in şuturi ? Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 O sa iei multe goluri la FIFA. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2020 (editat) Ia auzi ma @sesebe ce zice acest ''intel fanboy'' despre știfturile de procesoare ''amede'' Vorbea de un Ryzen 7 3700X 3.6GHz Editat Iunie 6, 2020 de maxente Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 Ce facusi pana la urma? Te-ai apucat de cumparaturi si de asamblat? Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) Ma tot benoclez dupa placa de baza. Din ce am mai citit pe ici pe colo, se pare ca cei de la MSI fac placi de baza ''mai bune'' pentru procesoarele AMD. Cica sunt mai eficiente pe partea de alimentare si pe partea de OC, folosesc niste mosfetii cu un Rds on mult mai mic fata de Gigabyte de ex. Ar mai fi iar niste chestii mult mai bine raportate pe partea de tensiuni la procesor la placile astea MSI. Si mai e chestia ca nu prea dau de ele, nu sunt pe stoc. Cred ca o sa raman la placa asta La procesor, ultima data ramasesem pe Ryzen 5 3600x, dar din cate m-am mai informat se pare ca nu merita sa dau 50$ in plus pe un 3600x fata de un 3600 simplu. Diferenta in bine la teste la ryzen 3600x e undeva pe la 5-7% si nu merita. Asa ca, la procesor o sa raman pe Ryzen 5 3600, dar o sa imi iau si memorie RAM Editat Iunie 11, 2020 de maxente Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 17, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2020 Am comandat procesorul asta, o placa de baza de la MSI si kitul asta de memorii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ati facut o alegere buna, pentru cativa ani de utilizare de acum inainte. Sa-l stapaniti sanatos! Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 Mersi frumos. Sper sa fie ok cativa ani de zile ca sistem. Cred ca o sa imi iau si o placa video de generatie mai noua, poate chiar la mana a doua. Vazusem unele RX550 4GB GDDR5 128 biți Link spre comentariu
Den Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Oricum iti trebuie placa video la sistemul ales,procesorul nu are igp,nu zic ca nu functioneaza cu o placa video veche.. Rx550 vad ca au sarit la preturi,probabil pandemia.O sa ai bottleneck masiv daca o vrei pt. gaming,nu face fata la cpu. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Nu are ce cauta rx550 acolo sau alte vechituri de genul acesta. Daca nu te intereseaza jocurile poate era mai bine sa alegi un procesor cu grafica integrata, buna pentru orice in afara de jocuri usoare. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) Nu pentru gaming o iau. Placa video am, dar e veche de o seama cu tica (radeon HD4850). Partea video am lasat-o ultima pentru ca ce ma joc eu (niste tampenii de joculete in genul celor de pe fb care merg pe flash) nu am nevoie de video performant. Radeonu asta de il am eu vechi, ma enerveaza ca, fara sa ma joc, sta in aproape 60 de grade si vara incepe sa se ambaleze ventilatorul de la cooler si ma enerveaza cand ascult noaptea muzica in surdina sau vreau sa ma uit la un film cu sunetu in surdina. Ma gandesc ca astea mai noi pe 14nm, cum e RX550, nu se mai incing asa in gol. Editat Iunie 18, 2020 de maxente Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Chestiile mai scumpe au mod fanless sub o anumita incarcare , nu stiu cum se comporta rx550 ( si acolo depinde cum este implementat, nu AMD fabrica placa video in sine, doar chipsetul ), Si apoi "mai noi" inseamna 7 nm la AMD, nicidecum 14 nm, de la rx5500xt in sus. Eu decat sa iau rx550 as fi mers pe grafica integrata, performantele sunt cam aceleasi. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Eu nu as cumpara alta placa video , efectiv nu se justifica daca nu se joaca * tare* .....Mult mai avantajos ar fi investitia intr-un SSD... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum