Stavarache.i Postat Iunie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2020 (editat) La 03.06.2020 la 20:46, marius75 a spus: Daca vrei un amplif bunicel, vezi ca e un Technics su vx 700 la 150e. O sa-mi multumesti mai tarziu. ps: Asta in cazul in care nu e deja cumparat pana citesti acest mesaj, pretul lui pe ebay.de fiind cam pe la 300e. Ms. Am vazut si eu cateva, unele sub 100 de euro La 150 am vazut pe frasu mai mare 800, care e mai greu cu 3 kg, in rest vad ca e lafel, ca si putere. Acum 3 ore, nomikos a spus: P.S. Astept cu nerabdare sa vad ce s-a achizitionat in ultima instanta. Momentan nimic, am inceput munca si nu-i nici o graba, vreau sa aleg ceva bun. Editat Iunie 5, 2020 de Stavarache.i Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 La vx800 as zice pas, are cateva piese care se incalzesc excesiv si la volum mic (pana la stadiul de cablaj copt/trasee exfoliate, lipituri reci la respectivele componente). Trebuie facute niste modificari, treaba dificila chiar si sub indrumare. Uita de el. La vX700 nu sunt acele probleme. Nu te grabi, asteapta o oferta buna, uite inca un amplif care ar trebui luat: JVC a-x5, suna foarte bine (peste technics propus anterior). E cam rar la vanzare (cine il are nu prea se indura sa-l vanda). Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iunie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2020 (editat) Am vazut 800-le cu adaptari facute la radiatoare, si anume decopertat deasupra si puse doua ventilatoare de pc. As putea lua un 700 la 100 de euro cu transport cu tot. Am gasit doua bucati sub 100 de euro. Vad ca acest JVC nu se prea incadreaza ca si greutate. Mi se recomanda ceva la + 12 kg ca sa nu dau gres :P Am vazut un ax5 la 120 de euro. Editat Iunie 5, 2020 de Stavarache.i Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Dupa o scurta vinatoare pe olx am gasit amplifuri Yamaha de la 200 lei in sus,unele mai rare dar la pret corect......eu am 2 buc si merg impecabil . De ex asta negru din mijloc cu VU metru cu ace la 400 lei Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iunie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2020 Am acasa un amplif. Yamaha AX-550. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 V-aş recomanda un amplificator, dar, pentru ce muzică? Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iunie 7, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2020 Orice tip de muzica aproape, exclus manele. De la muzica clasica, populara pana la cea de club. Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iunie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2020 La 07.06.2020 la 13:10, alcon a spus: V-aş recomanda un amplificator, dar, pentru ce muzică? Inca astept recomandarea. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 http://ldsound.ru/odissej-u-010-stereo-hi-fi/ Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 Acum 3 ore, q_acdc a spus: http://ldsound.ru/odissej-u-010-stereo-hi-fi/ E fain dar e jale sa faci service pe asa ceva. Dacă-l găsești în stare buna se merita, suna bine. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) Eu am folosit vreo 10 ani (până în anul 2001) un Sony TA-AX3 la 2 x 40W atașat la niște incinte JVC pe trei căi. Fusese fabricat prin '82. Suna superb, conform urechilor și preferințelor mele. Corecții de ton simple dar eficiente. Loudness-ul la volum mic dădea un sunet demențial, iar pe "bairam mode" , adică volum mare, îl făceam să sune cum vroiam. L-am dat cadou unei "foste", ca un fraier. Observ că azi e ieftin ca braga, sub 100 E. Cred că voi "vâna" unul ... Desigur sunt multe amplifuri vintage mult mai deștepte inclusiv din gama Sony. Unele le-au nominalizat colegii mai sus. Sfatul meu este să mergeți pe mâna lui Sony sau Technics, anii '80. Nu veți regreta... Editat Iunie 11, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 Eu de exemplu sint fan Yamaha și deci recomand și amplifuri Yamaha capetele de serie din anii 80. Au un sunet testul de neutru. Amplificatoare bune mai sint și de la Trio/Kenwood dar nu-s chiar asa de neutre deși nu am avut ocazia sa ascult capete de serie care probabil sint mai neutre. Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iunie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) Acum 2 ore, +_Florin_+ a spus: Sfatul meu este să mergeți pe mâna lui Sony sau Techics, anii '80. Nu veți regreta... Modele concrete poti da ? Stiu ca sunt o gramada de modele. Un Technics vx 700 l-am gasit pe la 80 de euro. Dar se daduse un exemplu mai sus ca fiind peste acesta. Modele concrete nu prea sau dat, decat ceva initiale fie de la Sony, Onkyo sau Technics. V-as ruga sa imi spuneti modelele intregi sa stiu ce caut, si sa vad pretul de vanzare al acestora. Multumesc ! Editat Iunie 11, 2020 de Stavarache.i Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 (editat) Acum 14 ore, sesebe a spus: E fain dar e jale sa faci service pe asa ceva. Dacă-l găsești în stare buna se merita, suna bine. Nu este chiar asa de rau, am doua bucati exact ca in topic si amandoua functionale. (am avut ceva de lucru) Daca prind lucrare in Republica Moldova nu ma las pana nu vin cu un Brig, Bark, Korvet. Editat Iunie 11, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Iunie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2020 Acum 38 minute, sesebe a spus: Eu de exemplu sint fan Yamaha și deci recomand și amplifuri Yamaha capetele de serie din anii 80. Au un sunet testul de neutru. Poti sa dai un exemplu ? Eu detin Yamaha, dar un model anii 90 mai exact AX-550 Link spre comentariu
Postări Recomandate