Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor LCD

svsu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• svsu

3

Top autori în acest subiect

stiu ca am un monitor lg de acest gen,lcd de 17inch 4/3,are rca ,vga,si parca si scart,nu are hdmi,cand ajung acasa va pot spune mai exact,dupa ora 17-18,ca si pret 100lei plus transport,fara alimentator 12v,sau poate va intereseaza ceva mai modern,televizor cu functii de acest gen,led lcd,150-200lei

Link spre comentariu

am vazut ca nu ati mai raspuns atunci,1-2 zile,am zis ca ati rezolvat,momentan pun poze cu ,,lg,, care de fapt e daewoo,are intrare ,vga,rca audio,si bnc pentru video ,deci cu adaptorul din poza merge cu rca pe video,exact cum am testat si eu,va dau si acel adaptor,are difuzoare incorporate,undeva la 2x3w,control de volum,display 4/3 (patrat) de 17inch,

ma jos link cu poze,testat pe vga,si av rca audio video,sunet si imagine,nu a suferit interventii,cel putin nu in romania,cumparat personal de cei ce aduc din afara tarii,ca si pret fara alte accesorii,monitorul ce se vede in poze cu tot cu adaptor bnc-rca,130lei plus transport,

https://postimg.cc/gallery/BtYbz22

daca vreti ceva mai mare,mai modern,voi face tot posibilul ,ca vineri sambata,sa va trimit poze cu ce mai am pe 12v,i-mi vine greu in cursul saptamanii sa fac ,,inventar,, din lipsa de timp

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări