dan_b11 Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 Am avut un SIRIUS(nu mai stiu ce model) cu circuite integrate pe care l-a cumparat tatal meu inainte de 89. Inainte de 89 evident ca nu a mers mai mult de 2 ore pe zi, insa dupa revolutie a recuperat(mai ales cand eram in vacante). Efectiv a luat foc(stins in stil pompier dupa decuplarea de la retea ) in timp ce functiona, prin 97. Dus la reparat si a mai mers o perioada. Deci si la cele fabricate inainte de 89 vad ca erau recenzii pozitive si negative Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Cind intr-un loc este montata o componenta de (sa zicem) 1W iar din calcul rezulta ca acea componenta disipa defapt 1.6W cum poti numi acel produs? Am gasit recent un caz de genul acesta avind cablajul complet inegrit in jurul componentei. Sau backlight-ul la panelurile de ;a LCD-urile actuale unde LED-urile functioneaza super ierbinti in conditiile in care pt o suma nesemnificativa platita in plus (in unele cazuri chiar in minus) LED-urile ar fi functionat la temperaturi mult mai joase fara degradarea performantelor imaginii/sunetului. Las-o balta @Spitfire ca bati cimpii cu gratie. Alt exemplu: la masinile de spalat de acum 20ani si peste, rulmentii sint intregi la majoritatea si au fost date la fier vechi din alte cauze (cele care au fost casate) dar la cele noi le pica rulmentii la scurt timp de la iesirea din garantie si nici nu poti sa ii schimbi decit cu complicatii nasoale pt ca au cuva lipita. Editat Iunie 4, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 (editat) Fara suparare, dar matale "bati campii cu gratie" daca compari o masina de spalat din anul 2000, care avea motor universal cu perii de carbune si curea de antrenare, cu o masina Direct-Drive cu motor brushless- de ex. eu am un LG Direct Drive din 2012(8 ani) care spala de 3x pe saptamana, chiar doua ture de fiecare data, si nu i-au mai "crapat rulmentii dupa iesirea din garantie". Daca cumparati panarame Beko sau Arctic de 600 de lei, aia e, cat dai atata face! Romanul si capra raioasa, mare asociere! Iata o firma de TV-uri pentru snobi, cu TV-uri avand preturi astronomice(prosteala cu craci, inauntru e absolut acelasi lucru ca la un Sony sau LG): https://www.bang-olufsen.com/en/televisions Editat Iunie 4, 2020 de Spitfire Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Ii dau dreptate lui sesebe cu masinile de spalat.In familie avem doua Whirpool vechi.Merg ceas,exploatate la greu,de peste 10-15 ani.Am avut Whirpool mai nou si a crapat la 5 ani.Culmea,un vanzator mi-a zis ca m-a tinut "bine"!! S-au dus rulmentii.Nu se repara decat prin taierea cuvei de plastic! Cam toti producatorii,pe care ii pot numi javre capitaliste,aplica aceiasi chestie.Ma refer la cuva de plastic,in care e tamburul,se face tronconic.Ca sa schimbi rulmentul,etansarea sau axul,trebuie sa tai cuva!!Asta ca rezolvare tip Est.Altfel alta cuva cu tot cu tambur inox!!!Pai asta-i chestie ecologica?Economica?Sa nu mai zic ca la unele nu merge nici cu taiatul,ca nu permite forma. La Miele se pare ca e tot forma clasica,cea care permite accesul la rulmenti... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum