Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legende urbane si altele care sfidează bunul simț

Postări Recomandate

Acum 4 ore, nomikos a spus:

Mai bune cumpăr un SLK cu 3.000€, mai bag 2.000€ pentru mentenanță, și f......t mai bine decât unul cu un Duster pentru care și-a vândut sufletul.

Și eu am fost/sunt adeptul ideii de mai sus.

Însă fiecare are propria "filozofie" bazată pe propriile argumente. Să-ți dau un exemplu:

Al meu boss e un tip de treabă, glumeț și sfătos mai ales când e în toane bune. Intr-o zi eram la el în birou împreună cu alți doi colegi. Se uită pe geam și zice :

" E suficient să mă uit în parcare ca să-mi dau seama de ce voi n-o să faceți niciodată avere!":rade:

(In parcare sunt "ale noastre" sh-uri la câteva mii de E bucata. BMW, Alfa Romeo, Mazda, Ford s.a )

Boss-ul are Duster nou, deși ar putea avea orice "balenă" nou nouță la preț de apartament, fără vreun efort.

Deci fiecare cu gândirea și    . prioritățile sale. 

Link spre comentariu

Da, dar boss-ul tau va fi cindva printre cei mai bogati morti din cimitir! ceea ce, nu-i la indemina oricui!

''Boss''ul meu, la care am lucrat 25 de ani si in mod sigur nu duce grija banilor pentru urmatoarele trei-cinci vieti, nu are nici macar carnet de conducere! si daca ma gindesc bine, nici eu nu am!

Link spre comentariu

Era si un banc pe tema asta:

Vine boss-ul cu masina la firma, un Jeep de 100 000 de euro. 

Un angajat, care venise in parcare, cu o Dacia veche de 30 de ani, ii zice:

- Boss, ce marfa de masina v-ati luat!. Sa o stapaniti sanatos! 

La care boss-ul:

- Auzi ma, dacă un an de zile vii regulat la serviciu, muncesti pe branci, faci ore suplimentare si iti depasesti norma zilnic, aici in firma, o sa imi cumpar una si mai bengoasa!!! 

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Acum 6 ore, nomikos a spus:

După părerea mea dobitoc trebuie să fii să ți-o cumperi nouă.

Pe mine, tatal meu care era pasionat de tot ce avea roti si motor (ca si de femei, pina sa se insoare) si a avut nenumarate masini, motorete sau motociclete, m-a invatat ca masina si nevasta trebuiesc luate de noi, nu tavalite de altii!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Acum 44 minute, Marele Savant a spus:

Pe mine, tatal meu care era pasionat de tot ce avea roti si motor (ca si de femei, pina sa se insoare) si a avut nenumarate masini, motorete sau motociclete, m-a invatat ca masina si nevasta trebuiesc luate de noi, nu tavalite de altii!

Buna

Dar ce facem cu cei care au mai multe(si masini si neveste) de-a lungul timpului.

Eu neveste am avut 3,prima noua-nouta,a doua SH,a treia tot la prima mana,dar nu am tavalit-o eu primul:rade:.Sunt curios

cate fete mai sunt nou-noute la maritis.Ca le-a tavalit viitorul sot e chiar ok,dar sa nu fi fost tavalite de altii inainte.

Cu masinile la fel,am avut 2 noi noute si vre-o 4 SH.Ultima achizitie un MCV pe GPL,direct din fabrica,pentru naveta sotiei,

a treia(pe care am luat-o la prima mana,dar totusi a fost "utilizata" de cineva).

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 55 minute, -Atlas- a spus:

Buna

Dar ce facem cu cei care au mai multe(si masini si neveste) de-a lungul timpului.

Eu neveste am avut 3,prima noua-nouta,a doua SH,a treia tot la prima mana,dar nu am tavalit-o eu primul:rade:.Sunt curios

cate fete mai sunt nou-noute la maritis.Ca le-a tavalit viitorul sot e chiar ok,dar sa nu fi fost tavalite de altii inainte.

Cu masinile la fel,am avut 2 noi noute si vre-o 4 SH.Ultima achizitie un MCV pe GPL,direct din fabrica,pentru naveta sotiei,

a treia(pe care am luat-o la prima mana,dar totusi a fost "utilizata" de cineva).

Spor tuturor

Alex

Daca ai ascultat slujba religioasa, spune pe undeva ca se vor ierta toate greselile de dinainte.

Link spre comentariu
Acum 39 minute, maxente a spus:

Acum, daca prinzi vreuna care iti spune ca e neatinsa si neprihanita, ori minte ori are o problema (la cap) . Asa ca atentie mare !!! :rade:

Buna

Poi la Sapanta,la cimitirul vesel ar fi un mormant ciudat,o "fata" care a decedat virgina,pe la 80 si ceva de ani.

Ceea ce scrie pe cruce e mult mai interesant:

"E Maria dedesupt,nu are sigiliul rupt".

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Am inteles, nu critici, dar ii faci dobitoci...ok. :rade:

Tu cum numești un individ care aruncă la ghenă 15.000€ pentru un Lodgy nou. Că inteligent nu e.

Atenție, noi nu vorbim despre oameni cu bani. Noi vorbim despre cei care suferă după femei virgine, dar lucrează încărcători la raft.

Cine are bani, e liber. Cum îi face, e altă discuție.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări