Vizitator Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 (editat) Acum 3 ore, Marele Savant a spus: Pe mine, tatal meu care era pasionat de tot ce avea roti si motor (ca si de femei, pina sa se insoare) si a avut nenumarate masini, motorete sau motociclete, m-a invatat ca masina si nevasta trebuiesc luate de noi, nu tavalite de altii! Pasionat înseamnă să cumperi un W140 și să-l îngrijești, să ții o capodoperă în circulație, așa cum merită. Nu să cumperi un jeg excretat de globalizare, cu un preț de x10 mai mare... https://images.app.goo.gl/62bSGFv7iEZLNu2m8 Editat Iunie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 7, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2020 E doar un mit ca romanii au si sclipiri de intelepciune. Alt topic adus la stadiul judecarii dupa: cine o are mai lunga, mai lata, mai jucausa, etc... Link spre comentariu
icar Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Jeg au ba, il cam cumpara si nemtii. Si nu incarcatori la raft. Aia la care nu ne intrebam cum fac banii nu-si vor cumpara Logan, ci o masina care nici nu stie ce poate in afara de a aspira femei. Cel care cistiga bani la raft, vrea si el sa-i fie comod. E o rusine? Cred ca prea usor punem etichete, uitind ca nu IT-ul pune cartofii in raft. Link spre comentariu
norad Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 N-am in posesie masini marca Dacia, dar am vazut in Europa civilizata multe masini marca Dacia. Inclusiv in Elvetia, am vazut Duster cu numar de inmatriculare ZH. In partea de sud-est a Elvetiei erau multe Sandero cu numar VS (Valais). Glumeam cu cei din masina ca am intrat in judetul Vaslui. Masina Dacia o cumpara diverse categorii de oameni. Cred ca se poate vedea o statistica pe tari din Europa de vest la numarul de Dacii vandute. Legende urbane: se zvonea ca sub orasul Iasi ar fi o retea de tuneluri, ce ar lega diverse manastiri din Iasi: Golia, Galata, Cetatuia. Un tunel, sau retea de tuneluri au aparut in urma demolarii fostului tribunal de langa Palatul Culturii, prin '85-'86. Inconstient fiind, m-am bagat si eu, impreuna cu alti temerari printr-o gaura intr-un tunel de langa palat. Era destul de larg, boltit cu caramida. Am iesit prin subsolul unui mic turnulet de langa palat, turnulet ce inca se pastreaza. Tunelurile nu cred ca s-au conservat, acolo aparand niste constructii noi, ce apartin de Palas Mall. https://www.google.com/maps/@47.1564856,27.5850852,3a,75y,127.06h,88.14t/data=!3m6!1e1!3m4!1sn0jU9v8FtE-J17708Bt3bw!2e0!7i13312!8i6656 Am pus link-ul de pe Google Maps. Se vede intrarea boltita (inchisa cu gratii) in subsolul turnului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Acum 6 ore, icar a spus: Jeg au ba, il cam cumpara si nemtii. Si nu incarcatori la raft. Aia la care nu ne intrebam cum fac banii nu-si vor cumpara Logan, ci o masina care nici nu stie ce poate in afara de a aspira femei. Cel care cistiga bani la raft, vrea si el sa-i fie comod. E o rusine? Cred ca prea usor punem etichete, uitind ca nu IT-ul pune cartofii in raft. Tu citești ce scriu eu, sau trăiești într-o ceață mentală absolută? Termină cu aberațiile, că tu nu ai salariul unui neamț din industrie, nevermind Elveția. Îți spun eu cum se fac bani afară, îți cumperi Logan nou cu banii jos cu leafa pe 6 luni. Calcul făcut de mine; La 15.000€, suma ratelor pe 60 luni înseamnă fix 8.000€ în plus. Opt mii de euro în plus. Ca să le dai lor 8000, tu faci 16, că jumătate ți-i ia statul. La 15000 ai TVA. In loc de 15, ai făcut 30, dar diferența e în taxe. Fă și tu calcule. Ai 23.000 tone de cartofi de vânturat în raft, ca să-l achiți. Nu că m-ar interesa, mi se rupe. Fiecare face ce vrea. Era o discuție de bun simt. De asta a ajuns să pună cartofi în raft, de prost ce e. Că dacă îl ducea capul, făcea altceva... Hai să ne întoarcem la țigări și gloanțe, e păcat de topicul lui Manowar sau cum îl cheamă... Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 In elvetia daca te referi la cum ii faci asa se si duc. Doar patura de sus isi ia logan cu leafa de 6 luni, pt ca mai sunt si alte cheltuieli. Legenda spune ca ca agati gagicile si le tavalesti din prima pe bancheta de logan. Erau mai demult logane promo cu stickere "testeaza noua dacie" si odata la padure in faget am dat peste doi care testau bancheta din spate... Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Acum 22 ore, nomikos a spus: Mai bune cumpăr un SLK cu 3.000€, mai bag 2.000€ pentru mentenanță, și f......t mai bine decât unul cu un Duster pentru care și-a vândut sufletul. Problema e ca un slk la 3mii e cazanit. Greu gasesti unu bun. Apoi e generatia cu tabla coapta. Iar cu 2mii doar faci schimburile necesare, niste gume demne de slk, mici revizii si o aduci la zi. Dar nu o aduci la starea cat de masina care sa aiba legatura cu masina noua. Pt aia mai pui inca 2 3mii. Si da ai una tehnic care e aproape ca noua si nu ti e frica sa te duci cu ea pana in spania daca asa ti se nazare. In total sari de 8-9mii. Dar ai o masina ceas. Merita clar, dar nu sunt asa ieftine pt o masina la care te astepti sa tragi 150-200k fara probleme majore Link spre comentariu
icar Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Acum 3 ore, nomikos a spus: trăiești într-o ceață mentală absolută? Eu te-am jignit cu ceva? Cred ca nu. Apoi, vad cai o adevarata repulsie fata de cei ce muncesc cu bratele. Nu cumva ei iti dau de mincare? Ori sapi tu cartofii? Pina la urma fiecare face cum poate si cum crede ca e mai bine. Fara sa fie jignit. Cum ziceam, nu am si nu ma intereseaza masina, dar cind imi cumpar ceva, vreau sa fie nou, ca nu am bani de vechituri. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Citat E doar un mit ca romanii au si sclipiri de intelepciune Acum 31 minute, icar a spus: Eu te-am jignit cu ceva? Cand dai like la asemenea afirmatie, ce mai conteaza restul jignirilor ? Cand ai fost de acord si chiar ti-a placut afirmatia, inseamna ca esti de acord cu faptul ca toti romanii sunt prosti. Si asta venind de la unul care nu se mai considera roman, pt ca altfel, imi e greu sa cred ca recunoaste ca e la fel de prost ca restul despre care vorbeste. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 8, 2020 Administratori Partajează Postat Iunie 8, 2020 Sincer... daca eram(subsemnatul inclus in gramada) destepti nu mai eram pe ultimul loc in europa, suntem prostii europei oricine ce ar zice Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Nu cred...suntem tara cu cea mai proasta clasa politica, cei mai prosti politicieni. Sa generalizezi asta la nivel de locuitori, e cu totul altceva. Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Acum 2 minute, doru3160 a spus: Nu cred...suntem tara cu cea mai proasta clasa politica, cei mai prosti politicieni. Pe aia i-au ales elvetienii? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 O dam in politica, dar daca tu stii ca au fost alesi cu 100% voturi de la populatie, ai avea dreptate. Altfel, cred ca doar vrei sa te bagi in seama. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Acum 3 ore, nomikos a spus: ... Îți spun eu cum se fac bani afară, îți cumperi Logan nou cu banii jos cu leafa pe 6 luni. Calcul făcut de mine; ... Hai să ne întoarcem la țigări și gloanțe, e păcat de topicul lui Manowar sau cum îl cheamă... Off-topic, dar în ton: Înainte de Covid, în vest, am ajuns sa avem dobânzi negative la banii depozitati în banci (firmele). Asa ca Renault (si nu numai ei) oferea credite cu dobânda zero, adica fara dobânda. În aceasta situatie e convenabil sa-ti iei o masina noua, chiar daca pentru aceasta însiri marfa pe raft. Pentru SH nu primesti asemenea împrumuturi, asa ca e valabil si aici calculul prezentat. Asta presupunând ca-ti iei un SH mai de doamne-ajuta, nu o troaca la care kilometrajul a fost dat de doua ori peste cap. Diferenta o face clasa masinii; un SH la 15 mii EUR îti ofera alte posibilitati decât de ex. un Logan. Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Nu e politica, e istorie! Citat În aprilie 1990, la prima conferință națională a FSN, Ion Iliescu a fost ales președinte. La alegerile din 20 mai 1990 partidul a obținut 66,31% din voturile pentru Camera Deputaților, cu majorități covârșitoare în județele Teleorman (87,15%), Botoșani (86,79%), Vaslui (86,10%), iar candidatul partidului la președinție, Ion Iliescu, a fost ales ca Președinte al României, din primul tur de scrutin (cu 85% din voturile electoratului), https://ro.wikipedia.org/wiki/Frontul_Salvării_Naționale Si da, voturile au fost 100% de la populatie, n-au votat ciinii si pisicile... Link spre comentariu
Postări Recomandate