Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ordine folii polarizare

Florin.Vladescu

Postări Recomandate

Sa nu uiti sa bati copilul care a schimbat ordinea la folii

La unii le e greu sa spuna simplu - am scos foliile si nu am retinut ordinea lor , cand le-am pus inapoi nu mai sunt sigur daca era ordinea corecta

Nu .. copilul e de vina !

Multi vin inca cu tv in service , defect din cauza copilului ... care nu se stie ce a facut , a apasat ceva pe telecomanda .. oricum a facut ceva necurat acolo .. si cand il desfaci ... s-au ars led-urile ca la orice tv

Si cand loveste ecranul cu fermoarul de la haina , tot copilul l-a spart ... vine unul cu tv ca .. nu stie ce are .. gasesti ecran spart - copilul l-a spart , sa vezi ca ii fac ! striga ala - cum copilul ? sare cu gura sotia lui ... l-ai spart cand ai dat cu haina in el , ai zis ca nu are nimic si de atunci nu s-a mai vazut , uite ca are

Link spre comentariu
On 5/26/2020 at 5:17 PM, Florin.Vladescu said:

Salut.Nu le-am pus peste.Doar ca mi-a fost schimbata ordinea de copilul meu,si am crezut ca aste e cauza de nu se vede.

Ms

Sa nu bateti copilul ca el n-are minte si nu stie ce face...,aduceti tv-ul la mine si vi-l fac eu gratis, va costa doar transportul dus/intors, aproximativ 50 de ron...

Link spre comentariu

..

35 minutes ago, Costica Tv said:

Sa nu bateti copilul ca el n-are minte si nu stie ce face...,aduceti tv-ul la mine si vi-l fac eu gratis, va costa doar transportul dus/intors, aproximativ 50 de ron...

ok ,multumesc.Sa imi trimiteti adresa va rog si un nr de contact

Editat de Florin.Vladescu
Link spre comentariu
1 hour ago, Tavi said:

Sa nu uiti sa bati copilul care a schimbat ordinea la folii

La unii le e greu sa spuna simplu - am scos foliile si nu am retinut ordinea lor , cand le-am pus inapoi nu mai sunt sigur daca era ordinea corecta

Nu .. copilul e de vina !

Multi vin inca cu tv in service , defect din cauza copilului ... care nu se stie ce a facut , a apasat ceva pe telecomanda .. oricum a facut ceva necurat acolo .. si cand il desfaci ... s-au ars led-urile ca la orice tv

Si cand loveste ecranul cu fermoarul de la haina , tot copilul l-a spart ... vine unul cu tv ca .. nu stie ce are .. gasesti ecran spart - copilul l-a spart , sa vezi ca ii fac ! striga ala - cum copilul ? sare cu gura sotia lui ... l-ai spart cand ai dat cu haina in el , ai zis ca nu are nimic si de atunci nu s-a mai vazut , uite ca are

Nu bat copilul pentru un televizor care era oricum defect.....Am citit pe net ca un defect pt faptul ca tv avea sunet si imagine nu ar fi ledurile si am zis sa incerc.

Am ajuns la ele ,am alimentat fiecare banda separat si 1 nu functina deloc,una era buna si a3_a avea un led ars.le-am inlocuit si ....tot nu are imagine.De aia am crezut ca din cauza foliilor care au fost schimbate din ordinea demontarii,,,Multumesc

Link spre comentariu
11 minutes ago, Florin.Vladescu said:

Daca ii este cuiva de ajutor vreo piesa de la tv ...

ok ,multumesc.Sa imi trimiteti adresa va rog

OK o sa va trimit adresa...,  dar trebuie sa imi spuneti ce model de LG este tv-ul dvs respectiv modelul displayului...

Link spre comentariu
9 minutes ago, Costica Tv said:

OK o sa va trimit adresa...,  dar trebuie sa imi spuneti ce model de LG este tv-ul dvs respectiv modelul displayului...

32LN5400_ZA Full HD

WhatsApp Image 2020-05-27 at 22.24.25.jpeg

Link spre comentariu
5 minutes ago, Florin.Vladescu said:

32LN5400_ZA Full HD

WhatsApp Image 2020-05-27 at 22.24.25.jpeg

Si modelul display-ului, unde e?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
On 5/26/2020 at 12:21 PM, Florin.Vladescu said:

Am scimbat baretele led si tot nu are imagine.

Posteaza seria la baretele led pe care le-ai cumparat, eventual pune aici un link de unde ai comandat baretele.

Link spre comentariu
19 hours ago, Costica Tv said:

You have reached the maximum number of posts you can make per day.,,Imi apare asta.

Crezi ca putem face ceva sau ma las pagubas?

Editat de Florin.Vladescu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări