petriangabor Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Pentru colectionari s-au pentru cunoscatori ,, Generator de functii E-0507,,unul dintre puntinele ramase in viata --- 700 ron --negociabil Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Am facut curatenie asa cum am promis. Cine are ceva de comentat la adresa mea are la dispozitie sectiunea asta: https://www.elforum.info/forum/111-sugestii-si-reclamatii/ Aici offtopicul ia sfarsit acum! Link spre comentariu
petriangabor Postat Iunie 1, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2020 (editat) domnule marian cu respect te rog sterge tot ce am pus la vanzare deci insist sa le stergeti nu are rost apoi sterg si eu contul, daca nu l;e stergeti le sterg eu multumesc Editat Iunie 2, 2020 de Marian Fara insulte te rog! Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Hai sa nu cadem in extreme, indiferent ce s-ar intampla nu poti apela la insulte. Partial au si ei dreptate, regulamentul este egal pentru toti si trebui respectat de toti, faptul ca s-a exagerat putin nu schimba cu nimic asta. Nu trebui sa te superi, sa-ti iei jucariile si sa pleci de la un singur si totusi mic incident. S-au lamurit niste chestiuni, acum stii si tu ce ai de facut in ce privesc regulile, si stiu si ceilalti ca ai inteles asta. Daca vrei pot sa-ti inchid anunturile actuale si sa revii cu un altul nou in care sa pui tot ce ai de vanzare ( este mai indicat si mai productiv asa ). Link spre comentariu
petriangabor Postat Iunie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2020 ok stergetile si reiau tptul intr-un singur anunt Link spre comentariu
petriangabor Postat Iulie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2020 ma-i adaug aici o Punte digitatla rlc e0711 se aprinde face testul cu 8888888 apoi ramane blocata in Addr-11h................................450 ron si una defecta nu se aprinde prezinta urme de interventii...................................................250 ron momentan nu am poze cu ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum