Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de functii E-0507

petriangabor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petriangabor

20

• Marian

2

• mac01

1

domnule marian cu respect te rog sterge tot ce am pus la vanzare deci insist sa le stergeti nu are rost

apoi sterg si eu contul, daca nu l;e stergeti le sterg eu

multumesc

Editat de Marian
Fara insulte te rog!
Link spre comentariu

Hai sa nu cadem in extreme, indiferent ce s-ar intampla nu poti apela la insulte.

Partial au si ei dreptate, regulamentul este egal pentru toti si trebui respectat de toti, faptul ca s-a exagerat putin nu schimba cu nimic asta.

Nu trebui sa te superi, sa-ti iei jucariile si sa pleci de la un singur si totusi mic incident.

S-au lamurit niste chestiuni, acum stii si tu ce ai de facut in ce privesc regulile, si stiu si ceilalti ca ai inteles asta.

Daca vrei pot sa-ti inchid anunturile actuale si sa revii cu un altul nou in care sa pui tot ce ai de vanzare ( este mai indicat si mai productiv asa ).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

ma-i adaug aici o Punte digitatla rlc e0711

se aprinde face testul cu 8888888 apoi ramane blocata in Addr-11h................................450 ron

si una defecta nu se aprinde prezinta urme de interventii...................................................250 ron

momentan nu am poze cu eaviber_image_2020-06-09_15-37-36d.thumb.jpg.6f9d1a38922ddfdfa6e8f51ec635e658.jpg

viber_image_2020-06-09_15-37-233.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări