Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Martin Logan

John Chris

Postări Recomandate

Salutare ...vreau sa iau o pereche de Martin Logan Sequell 2 ....sunt facute in 2000 . La ce ar trebuie sa fiu atent cind le verific , avind in vedere ca sunt electrostatice si membrana poate fi o problema . Eventual vreun coleg mai experimentat , din Bucuresti , dispus sa vina cu mine la testare ? Eventuale pareri ?

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

3

• laur+

2

• Sharky

1

• John Chris

1

Top autori în acest subiect

Trebuie ascultate la diverse nivele de volum. In primul rand sa se audă egal la același volum. Membrana e f pretențioasă. Atenție la eventuale  cutel pe suprafața acesteia. Pt ele sa ai în vedere un amplificator vinos. Și ai nevoie ce ceva spațiu în camera. 

Cam atât. 

Link spre comentariu

Pentru un test simplu, si un telefon plasat simetric fata de boxe iti da o idee despre nivel. Eu testez cu Spectroid. Dar sunt si altele similare. 

De retinut: un test rapid si fara pretentii. 

Link spre comentariu

Pentru test ,incercati sfaturile de mai sus,eventual un cd dedicat; daca sunt integre, si pretul e decent , merita.

In urma cu mai multi ani ,intamplator am ascultat la o cunostiinta a unei cunostiinte o pereche model SL3,  aproape noi ; sunetul e deosebit.

Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări