Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Informatie TV Hyundai lcd hdd 47

Marian Jianu

Postări Recomandate

Buna ziua, am dus si eu la reparat un TV Hyundai lcd hdd 47, iar electronistul mi-a spus că in televizor a mai fost umblat, si ca ii lipsesc invertoarele TV 2 module paralele. Însă TV a fost luat de nou si nu a fost deschis. Doresc sa stiu daca lipsesc acele module, sau sunt cele încercate de către mine. Vă mulțumesc

20200524_211859-1.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucadorin

5

• Marian Jianu

4

• Badman

1

• GOLOGAN

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Ti-am aprobat subiectul dar altadata sa pui un titlu corespunzator! L-am modificat eu pe asta

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Marian Jianu a spus:

Buna ziua, am dus si eu la reparat un TV Hyundai lcd hdd 47, iar electronistul mi-a spus că in televizor a mai fost umblat, si ca ii lipsesc invertoarele TV 2 module paralele. Însă TV a fost luat de nou si nu a fost deschis. Doresc sa stiu daca lipsesc acele module, sau sunt cele încercate de către mine. Vă mulțumesc

20200524_211859-1.jpg

Acum 9 ore, Marian Jianu a spus:

20200524_211859-1.jpg

Ce ați incercuit par a fi traf chopper din sursă! Am mai întâlnit la un Blaupunkt adus de afară sursa pentru leduri in interiorul panelului,   lângă baretele cu leduri.  Cine știe...?!

Link spre comentariu

Dacă nu a umblat nimeni, atunci mai are un modul în interiorul panelului! Spuneți modelul acestuia, poate se găsesc ceva informații!

Link spre comentariu
Chiar acum, lucadorin a spus:

Ce ați incercuit par a fi traf chopper din sursă! Am mai întâlnit la un Blaupunkt adus de afară sursa pentru leduri in interiorul panelului,   lângă baretele cu leduri.  Cine știe...?!

Numai ca pe acesta scrie LCD !

Oricum este imposibil pentru modelul mentionat in titlu  -  TV Hyundai lcd hdd 47  ,  pentru ca acest model pur si simplu nu exista ! Poate FHD ...

Link spre comentariu

Am mai întâlnit tv- uri pe care scria LCD si erau cu leduri ( nu-mi aduc aminte,  ceva vestel, parcă...)

Oricum,  depanatorul cu tv-ul în față ar trebui să vadă mult mai ușor ce și cum....

Link spre comentariu

Invertorul este pe sursa de alimentare, cele doua trafuri incercuite cu galben sunt trafo invertoare. Are cabluri legate la lampi, si pe stanga si pe dreapta.

Sursa.jpg.c8bc45b07d41ffb4f159075975fa84ef.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări