auras 123 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 As putea sa pun masinii mele 2 casetofoane in acelasi timp sa si mearga amn2 este posibil? Niste sfaturi va rog !!!! Link spre comentariu
validae Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Poţi pune şi trei şi să meargă toate trei, sunt curios ce vei înţelege din amestecul ăla......poate ai limuzină din aia de 10 metri şi pereţi despărţitori. Link spre comentariu
maky_geo Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Face o tocăniță de sunete și are nevoie de doua. Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 (editat) Cred că în cazul de față nu trebuie legate, ci conectate. Consultați cărțile de instrucțiuni ale automobilului și ale aparatelor în cauză. În caz contrar apelați la reprezentanța auto pentru automobilul respectiv. Editat Mai 24, 2020 de deneinvins Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Cred ca pe principiul "urechile mele timpane nu are" initiatorul vrea sa aiba o singura sursa de semnal si sa foloseasca pentru amplificare ambele "casetofoane". Lucru perfect realizabil cu un modulator FM, oricum nu cred ca primeaza calitatea sunetului in cazul de fata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Mai sigur vrea amplificare suplimentara , sper sa nu ma insel . Singur nu vei reusi nimic .Risti sa strici instalatia existenta sau mai rau . Link spre comentariu
vijelie02 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 (editat) Prima data ar trebui sa invete sa scrie corect romaneste, apoi restul. P.S. Nu inteleg de ce moderatorii nu intervin la astfel de postari sa le stearga din fasa, oricum ele nu aduc nimic bun acestui forum. Editat Mai 24, 2020 de vijelie02 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 (editat) Drepturile omului . . . . . Dar fara locatie si alte detalii ,subscriu la ce a spus vijelie02 . In aceste conditii trebuie ignorat complet . Editat Mai 24, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
vijelie02 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Probabil IT este cetatean roman si este dreptul lui sa nu cunoasca limba materna. Halal drept. Mi se face greata cand vad astfel de prescurtari. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 (editat) Terminati cu rautatile. 99,99% din noii veniti scriu de pe telefon asa ca unele erori de tastare sunt inerente. Din reflex - la cei care folosesc telefoanele pt scris pe net sunt si prescurtarile. Problema reala este formularea incompleta si ambigua a intrebarilor, care nu permite intelegerea corecta a situatiei. Banuiesc ca ipotezele emise sunt corecte. Editat Mai 24, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Faker Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Da. La reprezentanta trebuie sa mearga pt modificari din astea. Acolo sint oameni competenti, au baza de date, piese etc. Si eu sint curios ce si cum o sa iasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum